KEEGI EI AIDANUD Tartus jäid autot lükanud vanamemm ja kipsis käega mees abitusse olukorda (6)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Riia ringi viadukt Tartus
Riia ringi viadukt Tartus Foto: Margus Ansu/Tartu Postimees

Täna, esmaspäeva hommikul jäi Tartu ühes suurimas liiklussõlmes hätta eakas vanapaar.

Ühismeediagrupis «Märgatud Tartus» ilmus nukratooniline, aga õnneliku lõpuga postitus seigast, kus märgati väga hädas olevat vanapaari. Kurvaks tegi loo see, et appi ei kiirustanud mitte keegi! Ja selline olukord kestis südantlõhestavalt pikka aega. 

Anonüümne naine alustas juhtunu kirjeldamist: «Täna, 21. augusti hommikul kella 10.30 ajal oli Lõunakeskuse ringil üks autoga pere hädas. Nimelt lükkas ringteel auväärses eas memmeke üksinda autot ja samast autost tuli talle appi vanem kipsis käega mees. Nagu ikka oli tekkimas ummik ja lähedal oli palju inimesi, kellest keegi ei läinud appi.»

Postitaja väljendas nördimust, et nii tiheda liiklusega kohas ei leidnud keegi endas empaatiat vanapaarile appi minna.

Üks hooliv hing

Õnneks leidus jupp aega hiljem siiski abistaja. Ta jätkas: «Väga kurb, et te olete nii mugavad või laisad, et vanapaari abistama ei läinud. Uhkusega saan öelda, et minu mees ei ole üks teiesugustest.»

Teemaalgataja abikaasa läks vanapaarile appi, et auto teelt eest ära saada, lisaks toimetas ta eaka mehe oma kätt näitama Tartu Ülikooli kliinikumi, kuhu abikaasad olid parasjagu teel. 

Samuti leppis abistaja autojuhiga kokku, et kohtuvad K-Rauta ehituspoe juures, kust nad ostsid siis vanapaari autole uue aku ja aitasid selle paigaldada. 

Teemaalgataja soovis kõikidele suuremat hoolivust, sest kunagi ei tea, millal keegi ise võib abi vajada. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles