VIDEO Räppar Drake'ile visati lavale maailma suurim rinnahoidja

Naine
Copy
Foto: CHRIS DELMAS/AFP/Scanpix

Räppar Drake on tuuritades näinud kõiksugu kuju ja suurusega rinnahoidjaid, kuid võib-olla nüüd on ta lõpuks leidnud kõige suurema. Räppari «It's All A Blur» tuuril on see muutunud tavaliseks stseeniks, et lavale visatakse pesu.

Näib, et 36-aastasele laulja meeldib aluspesu näha ja mõelda, millistele daamidele need kuuluvad. Hiljutine rinnahoidja võttis Drake’i aga täitsa sõnatuks. Rinnahoidja siseküljele oli jäetud kirjake, mida ta keeldus publikule ette lugemast, kuna pidas seda kohatuks.

Drake ütles isegi, et ta peaaegu ei taha teada, kellele kuulus see final boss level rinnahoidja, arvestades selle suurust. Seejärel aga selgus, et selle saatis hoopis ebatõenäoline isik: räppari enda lihane isa! Drake avaldas selle publikule ja siis muutus selle sees olev kirjake ka natuke arusaadavamaks. «Isa soovib sulle suuri asju. Ma armastan sind ja hoolitsen selle eest, et saaksid korralikult rinnapiima,» seisis sedelil, vahendab UniLad.

@bootyguzzler biggest bra ive ever seen 😭 #drake #itsallablurtour #draketour #kiaforum #losangeles #la #concert ♬ original sound - Harley

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles