FOTOD Pamela Anderson loobus täielikult meigist ja näitab loomulikku ilu

Naine
Copy
Foto: CAP/PLF/Scanpix

Pamela Anderson näeb tänapäeval pisut teistsugune välja. «Rannavalve» staar on omaks võtnud loomulikuma välimuse, mis on paras kannapööre võrreldes tugeva meigiga, mida ta armastas kanda oma karjääri tippajal.

56-aastane Pammy ütles värskes intervjuus, et otsus kanda meiki vähe või üldse mitte oli vabastav, lõbus ja veidi mässumeelne. «Sellepärast, et ma märkasin, et kõik need inimesed teevad tugevat meiki ja see on mulle omane teha risti vastupidi sellele, mida kõik teevad.»

Ta jätkas: «Ma arvan, et me kõik hakkame vanemaks saades veidi naljakad välja nägema. Ja ma naeran enda üle, kui peeglisse vaatan. Ma ütlen: «Vau, see on tõesti... Mis minuga toimub?» See on teekond. Kuid ma tunnen end hästi. Olen heas kohas.»

Näitleja otsustas meikimisele käega lüüa, kui tema meigikunstnik Alexis Vogel suri rinnavähki. «Ta oli parim. Ja sellest ajast peale olen ma tundnud, et ilma Alexiseta on mul lihtsalt parem meiki mitte kanda,» ütles ta.

Selle aasta veebruaris poseeris Pamela väljaande WWD kaanel ilma meigita. «Ma pigem näitan oma tedretähne. Vanaks saamine on lõbus. See on kergendus. Teatud vanuses näeme ilma meigita välja nooremad ja värskemad. See olen mina – ma olen rahul sellega, kes ma praegu olen,» kirjutas ta toona Instagramis. «See on uus maailm ja ma olen kogu armastuse eest väga tänulik.»

Pamela on varem öelnud, et ei jõudnud ära oodata, millal ta vananeb. «Ma olen alati öelnud, et ma tunnen end peeglist ära, kui olen vana. Ma ei taha igavest noorust taga ajada ega mingit hullumeelset jama selle nimel teha. Ma tahan lasta oma juustel loomulikuks halliks minna, panna pähe oma väikese õlgkübara, mitte kanda meiki... Tunda end mugavalt.»

«Kui ma varem meiki kandsin, ütlesid kõik, et ma ei tohiks seda teha. Nüüd olen vana ja tahan lasta sellel juhtuda.» Pamela ütles ka, et tunneb end oma koduaias Kanadas mõnusamalt kui televiisoris või fotosessioonil, vahendab UniLad. «Mul on peas aiatöömüts, käes aiakindad, jalas üles keeratud teksad – ja see on kogu mu välimus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles