VIDEO Just nii tuleb süüa krõpse, et mitte kaalus juurde võtta

Naine
Copy
Foto: Pexels / CC0 Licence

Olgem ausad: kui paar krõpsu on suhu pistetud, siis naljalt enam pidama ei saa! Et oma suupistest maksimum võtta, kuid kehale võimalikult vähe kahju teha, tuleks jälgida ühte lihtsat reeglit.

Krõpsud on nii maitsvad ja saavad nii ruttu otsa... Aga üks keskmine pakk kartulikrõpse sisaldab 600-1200 kcal ja uskumatult palju rasvu ning süsivesikuid. Siinkohal ei hakka me cteile ajama juttu, et krõpse ei tohi üldse süüa. Oluline on, kuidas sa neid sööd!

Hea nipp on krõpsude söömisel kasutada lihtsat taldrikureeglit. Selle asemel, et süüa ära terve pakk rasvaseid krõpse, säti omale valmis ahvatlev taldrikutäis, millel on köögiviljad, puuviljad või marjad, paar juustuviilu, hummust ja loomulikult krõpse. 

Videojuhis:

@equalution Combining the foods you crave with nutrient-rich options is a great way to get on top your cravings, while ensuring a balanced diet and achieving satiety ✅ Instead of mindlessly snacking on half a packet of your favourite snack, set aside a portion and fill your plate with other nutrient dense snacks like fruit, veg, dip and chocolate. It'll ensure you're not missing out on your favourite foods while also satiating you - a win-win in our eyes! #equalution #balance #8020rule ♬ som original - ytaw

Külluslik taldrikutäis head ja paremat hoiab su kõhu kauem täis ning mitmesugused maitsed on alati parem, kui üks asi, kas pole? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles