PILT Zooey Deschanel näitab uhket teemantidega kihlasõrmust

Naine
Copy
Zooey Deschanel ja Jonathan Scott
Zooey Deschanel ja Jonathan Scott Foto: Faye's Vision/Cover Images/Scanpix

Näitleja Zooey Deschanel on teatanud oma kihlusest saatejuht Jonathan Scottiga. 43-aastane Zooey ja 45-aastane Jonathan on olnud suhtes 2019. aastast. Esmaspäeva õhtul Instagramis jagas Deschanel, et on nüüd tulevane pruut.

Staar poseeris Instagramis selfil koos värske kihlatu ning teemantide ja safiiridega uhke kihlasõrmusega. Jonathan olnud abieluettepaneku teinud pühapäeval, 13. augustil perepuhkuse ajal Šotimaal. Zooey kaheksa-aastasel tütrel Elsiel ja kuueaastasel pojal Charliel (kes on tal eelmisest abielust), oli oluline roll erilise hetke korraldamisel.

Jonathan ja Zooey kohtusid esimest korda 2019. aastal, kui nad filmisid koos James Cordeniga «Carpool Karaoke» episoodi. Paari nähti järgmisel kuul käest kinni hoidmas – nädal pärast seda, kui Zooey avaldas, et läheb lahku eksabikaasa Jacob Pechenikust, kellega ta abiellus 2015. aastal.

Zooey nimetas Jonathani nende esimese aastapäeva puhul kõige lahkemaks, hoolivamaks, lõbusamaks, suuremeelsemaks, loomingulisemaks, nohiklikumaks, ilusamaks ja üleüldse uskumatumaks inimeseks. «Ma olen nii tänulik iga naeratuse, suudluse, kallistuse, naeru, Scrabble’i mängu, põgenemistoa, hommikusöögi, lõunasöögi ja õhtusöögi eest, mida me koos jagame,» kirjutas ta toona sotsiaalmeedias. Paar ostis ühise kodu 2020. aastal 9,5 miljoni dollari eest ja lõpetas viie magamistoaga maja renoveerimise kaks aastat hiljem.

Enne teise abikaasa Jacobiga abiellumist oli Zooey abielus ansambli Death Cab for Cutie laulja Ben Gibbardiga, kellega nad läksid lahku 2012. aastal pärast kolm aastat kestnud abielu.

Jonathan oli varem abielus lennunduskoordinaator Kelsy Ullyga, vahendab Metro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles