Näitleja Ashley Olsen sai salaja esimese lapse

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Charley Gallay/Getty Images for Diane Von Furstenberg/AFP

Endine näitleja ja lapstäht Ashley Olsen sünnitas poja – ilma, et avalikkus oleks isegi teadnud, et ta on rase. Olsen tervitas oma esimest last koos abikaasa Louis Eisneriga paar kuud tagasi New Yorgis.

Paar, kes on perelisast vaimustuses, pani pojale nimeks Otto. 37-aastane Olsen ja 35-aastane Eisner abiellusid intiimsel tseremoonial 28. detsembril 2022 oma eramajas Bel Airis, Californias. Hiliste õhtutundideni kestnud pulmapeol osales allika Page Sixi allika sõnul umbes 50 inimest.

Paar hoiab oma suhet privaatsena, esimest korda astusid nad koos punasel vaibal üles alles 2021. aasta septembris, Eisneri isa loodud mittetulundusühingu Young Eisner Scholarsi üritusel.

Ashley, kes juhib koos oma kaksikõe Mary-Kate Olseniga luksuslikku moebrändi The Row, on kunstnik Eisneriga suhtes olnud alates 2017. aastast.

Ashley kaksikõde Mary-Kate lahutas oma abikaasast, Prantsuse pankurist Olivier Sarkozyst 2021. aasta jaanuaris. Nad abiellusid 2015. aasta novembris Manhattanil, kuid endine näitlejanna andis 2020. aasta mais abielulahutuse sisse.

Olseni kaksikutel on veel 34-aastane õde Elizabeth Olsen, kes on abielus muusik Robbie Arnettiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles