NUNNU KLÕPS Kuningas Charles jagas õe sünnipäeva puhul erilist mälestust

Naine
Copy
Kuningas Charles III ja printsess Anne 15. juunil 2023.
Kuningas Charles III ja printsess Anne 15. juunil 2023. Foto: Photo by Victoria Jones / POOL / AFP / Scanpix

Täna, 15. augustil, tähistab oma 73. sünnipäeva Inglismaa kuninga Charlesi õde printsess Anne. Kuningas jagas tähtpäeva puhul erilist jäädvustust lapsepõlvest.

Kuningliku perekonna Instagrami kontol jagati kahest pildist koosnevat postitust, kus printsess Anne'ile soovitakse 73. sünnipäeva puhul õnne.

Esimene foto on tehtud Buckinghami palees ajaloolise kroonimistseremoonia ajal mais. Õest ja vennast on jäädvustatud südantsoojendav hetk, kus nad näivad õnnelikud ja naeratavad.

Teine foto on haruldane jäädvustus nende lapsepõlvest. Kolmeaastane Charles küünitab oma pisikese õe poole, hoides samal ajal tema kätt.

Mis on printsess Anne'i särava välimuse saladus?

Väidetavalt eelistab printsess Anne hommikusöögiks puuvilju ja eriti banaane. Eriliseks teeb selle valiku see, et need banaanid peavad olema tõeliselt üleküpsenud, peaaegu mustaks tõmbunud koorega.

Printsess Anne 15. juunil 2023.
Printsess Anne 15. juunil 2023. Foto: Victoria Jones / POOL / AFP / Scanpix

Kuigi printsessi maitse-eelistused ei pruugi kõigile meeldida, usaldab ta täielikult pruunikooreliste banaanide tervisemõjusid. Uuringud on näidanud, et tärklis ja klorofüll lagunevad tumenenud banaanides suhkruteks, mis suurendavad antioksüdantide taset puuviljades.

Ajakirja Hello väitel on pruun banaan tõeline tervisepomm ja paneb 73-aastase printsessi naha särama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles