PROOVI JÄRELE Geniaalne nipp, kuidas supermarketis väikelapse jonnihooge vältida

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
See väärt nipp tasub järeleproovimist
See väärt nipp tasub järeleproovimist Foto: Shutterstock

Iga lapsevanem teab, et väikese tegelasega poeskäik võib olla tõeline katsumus. Aga kus on probleem, mõeldakse välja ka lahendused.

Lapsevanemad, kes on poekülastuse ajal lapse jonnihooga rinda pidanud pistma, teavad, kui väsitav, kurnav ja tüütu see on. Nuttev väike inimene, kes kärus istub, tekitab süümepiinu ja segab teisi. Üks isa aga leidis probleemile nii nutika lahenduse, et TikToki kasutajad on jalust nõrgaks löödud: kuidas keegi varem selle peale pole tulnud?

Tiktokker Aly jagab lahkelt oma abikaasa avastatud nippi ka teistele, kes selle probleemiga jamama on pidanud. «Nüüd saame teha kogu toidupoe tiiru ilma karjumise, nutmise või sooviga poest lahkuda,» kirjutas ema oma postituse pealkirjaks.

@allthingsaly Now we can make it through the entire grocery shopping trip without any screaming, crying or wanting to get out out. 👌 #parentinghack #parentsoftiktok #parentsoftoddler #momtips #momtok #momsoftiktok #momsoftoddlers #momsoflittles #groceryshoppingwithtoddler ♬ I Can See You (Taylor’s Version) (From The Vault) - Taylor Swift

Videos istub laps poekärus nii, nagu peab, selg sõidusuunas ja nägu vaatamas otse vanema kõhtu. Muud trikki ei olegi – käru tuleb keerata teistpidi nii, et laps jääks seljaga oma ema-isa poole ja käru lükatakse lihtsalt esimesest otsast. Nii ei hakka lapsel igav, vaid tal on avar vaateväli, ta saab rõõmsalt ringi vaadata ja värvilisi asju imetleda. Laps ei tüdine siis ära, vaid naudib poeskäiku võrreldamatult rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles