Seedehäirete üle kurtnud naine sai paraja ehmatuse osaliseks (1)

Naine
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Inglismaalt pärit 34-aastane naine kannatas kõhuvalu käes, mida ta pidas tühipaljaks seedehäireks. Mõne tunni pärast muutus olukord aga talumatuks ning selgus, et asi on palju tõsisem.

Inglismaa Biddulphi linna elanik pidas enda arvates võitlust seedehäiretega, kuid mõne tunni pärast sünnitas ta ootamatult kaksikud.

Loe ka seda: 18 AASTAT HILJEM | Kuidas läheb 66-aastaselt sünnitanud naisel ja tema lapsel?

Selgus, et 34-aastane Lucy Shaw oli 30. nädalat rase, kuid ta polnud ise sellest teadlik. Naine arvas, et tugeva kõhuvalu põhjuseks on seedehäired. Mõne tunni möödudes muutus valu väljakannatamatuks ja Shaw helistas oma emale. Ema tuli tütre juurde ja helistas kohe kiirabisse.

Kui ema telefonis olukorda kirjeldas, arvati, et naine võib tõenäoliselt rase olla ning sünnitustegevus on alanud. Mõne minuti pärast sündiski poiss. Parameedikud saabusid 15 minutit hiljem. Selgus, et Shaw ootas kaksikuid, ja arstid aitasid ka teise lapse edukalt ilmale tuua. 

Naine ja tema pojad viidi haiglasse. Kuna kaksikud sündisid enneaegselt, vajasid nad hingamisel abi, samuti oli nende kehatemperatuur väga madal ja mõlema verenäidud olid korrast ära. Lisaks oli neil madal vererõhk, vahendab The Sun.

Imikud nimega Jacob ja Jackson veetsid neli nädalat vastsündinute intensiivravi osakonnas. Selle ajaga on poisid tugevamaks saanud ja pääsevad peagi haiglast koju. «Ootan väga, millal nad saavad koju tulla, kui nad on täiesti terved. Me tõesti ei jõua seda ära oodata,» ütles Shaw.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles