VIDEO Naine läks alasti kohtingule: vaata, kuidas mees reageeris!

Naine
Copy
Eemalt vaadates ei saa arugi, et naine on tegelikult ihualasti.
Eemalt vaadates ei saa arugi, et naine on tegelikult ihualasti. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/@Jen The Body Painter

Kehamaalija Jen Seidel ja tema modell Joy tulid ideele katsetada, kui tähelepanelikud mehed on. Nimelt otsustas Joy minna kohtingule ihualasti, tema keha katab vaid kehamaaling. Kas mees märkab seda?

Kehamaalija Jen Seidel ja tema tütar pühendasid kaks tundi, et Joy kehale lillemustriga pluusike ja teksad maalida. Seejärel läks Joy kohvikusse, kus ta kohtus Tinderis tutvutud mehega.

Joy võttis kohvikus mantli seljast ning mees kiitis kohe naise «riietust» ja lisas, et talle tundus hetkeks, et naine on ihualasti. Mõlemad naersid seepeale ja istusid laua taha, et lähemalt tutvust teha.

Pärast kohvikuskäiku läks paar kaubanduskeskusesse jalutama. Seal juhtis alasti modellile tähelepanu tüdrukute seltskond, kes astus tema juurde, et üks kiire selfi teha. Pärast seda näris meest taas kahtluse uss ja ta küsis Joylt, kas see on kehakunst. Naine põikles vastamisest kõrvale, et end mitte välja anda.

Naine tunnistas alles kohtingu lõpus, et tegemist on tõepoolest kehakunstiga ning tal ei ole riideid seljas, vahendab Mirror.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles