VIDEO Küünetangide salafunktsioon, mida paljud ei teadnud (1)

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Arvatakse, et küünetangid sobivad küünte lõikamiseks palju paremini kui küünekäärid. Kuid paljud ei tea küünetangide varjatud funktsiooni, mis tuleb kasuks eriti just lastega peredes.

Küünetangid on loodud maniküüri ja pediküüri tegemiseks ning isegi küünenaha eemaldamiseks. Eriti mugav on nendega lõigata just laste küüsi, sest tangide tera naksab ideaalse sirge joonena.

Erinevalt küünekääridest on küünetangid suhteliselt ohutud, kuid sellest hoolimata peavad paljud vanemad neid oma laste eest peitma. Kui väike laps peaks küünetangid kätte saama, võib ta end kogemata vigastada.

Selgub, et kõikidel küünetangidel on spetsiaalne kaitsemehhanism, et selliseid ebameeldivaid olukordi ei juhtuks. Kuid ilma TikToki videota poleks miljonid inimesed seda teada saanudki! Kas sina teadsid, et lisaks küünetangide kinni keeramisele saab terad veel erilisel viisil täielikult sulgeda?

Vaata videot:

@desireablemedia #naliclippers #nailcutter #manicure #pedicure #lifehacks #dailyhacks #hacksoflife #easylifetips ♬ original sound - Desirable Products

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles