Mõisas elav tädi pole kunagi voodipesu pesnud ja vihkab vanni, kuid on terve nagu purikas (1)

Naine
Copy
Hiiglaslikus majas elav Cornelia sõnas, et kui 200 aastat tagasi hoolitses maja eest paarkümmend inimest, siis nüüd on seal toimetamas vaid tema ise ja kass.
Hiiglaslikus majas elav Cornelia sõnas, et kui 200 aastat tagasi hoolitses maja eest paarkümmend inimest, siis nüüd on seal toimetamas vaid tema ise ja kass. Foto: Shutterstock

Cornelia Bayley elab Põhja-Walesis Flintshire'is 17. sajandi ehitatud mõisas. 200 aastat tagasi hoolitsesid selle tohutu majahiiglase eest 20-30 inimest, kuid nüüd harrastab sealne perenaine sootuks teistsugust elustiili. 

Cornelia ostis maja 39 aastat tagasi ja otsustas, et loobub kõikide puhastusvahendite kasutamisest. Varem antiigikauplejana leiba teeninud ja praegu 84-aastane naine tunnistas, et ta on ligi 30 mõisas elanud aasta jooksul seal kraaminud vaid paar-kolm korda. Ta lihtsalt ei hooli sellest. 

2013. aastal külastas teda telesaade «Obsessive Compulsive Cleaners», mille puhtust ja korda armastavad saatejuhid Hayley ja Dann said Corneliat küsitledes ja tema elamises ringi vaadates šoki. Naine keelas koristusgurudel puhastusvahendite kasutamise, küürida lubas vaid vee ja nuustikuga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles