Prints Harry ja Meghan Markle hakkavad suurejoonelist filmi tootma

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Shaun Jeffers/Shutterstock

Kaheksa kuud pärast oma personaalsete dokumentaalsaadete avaldamist Netflixis on Sussexi hertsog prints Harry ja hertsoginna Meghan Markle ostnud üle filmiõigused, et teha film ülipopulaarsest romantilisest romaanist «Meet Me at the Lake, vahendab The Sun

Harry ja Meghan on pärast Spotify lepingu kokkuvarisemist varasemalt sel aastal omandanud õigused toota film menukast ilukirjanduslikust raamatust. Ekspertide hinnangul võis autor Carley Fortune'i romantilise romaani «Meet Me At The Lake» õiguste ostmine Harryle ja Meghanile kuuluva Archewell produktsiooni firmale maksma minna kuni 3,5 miljonit eurot.

Romaan, mida ainuüksi selle ilmumise esimesel nädalal müüdi rohkem kui 37 000 eksemplari, on armastuslugu paarist, kes kohtub 30ndates eluaastates ning mis käsitleb selliseid teemasid nagu lapsepõlvetraumad autoõnnetuses vanema kaotamisel, vaimne tervis ja sünnitusjärgne periood. Seega tundub, et romaanis toimuva ning Harry ja Meghani elude vahele saab paralleele tõmmata. Lisaks on raamatu Toronto sündmustik tuttav Meghanile, kes elas Suitsi filmimise ajal just Torontos.

Autor Fortune kinnitas uudist meediale tehtud avalduses, öeldes: «Mul on väga hea meel teha koostööd Netflixi ja Archewelliga, et tuua «Meet Me at the Lake» ekraanile. Willi ja Ferni armastuslugu on mulle südamelähedane ja ma ei kujuta ette täiuslikumat partnerlust».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles