Hollywoodi komöödiatäht Rebel Wilson pulmade ootuses: «Peame kaaslannaga ikka kompromisse tegema»

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Ramona Agruma ja Rebel Wilson Vanity Fair Oscarite järelpeol pärast 95. Oscarite tseremooniat.
Ramona Agruma ja Rebel Wilson Vanity Fair Oscarite järelpeol pärast 95. Oscarite tseremooniat. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

2023. aasta veebruaris teatas Austraaliast pärit komöödiastaar Rebel Wilson Disneylandis aset leidnud maagilisest kihlumisest oma kaaslanna Ramona Agrumaga. Nüüd on paar plaanimas suurejoonelist pulmapidu, vahendab Mirror.

Näitlejanna, kes on tuntuks saanud ülipopulaarsest filmist «Pitch Perfect», kohtus oma tulevase abikaasa Ramonaga aasta tagasi, mil väidetavalt leidsid nad teineteist tänu oma ühistele sõpradele. Kõigepealt suheldi vanamoelikult telefoni teel, enne kui päriselt silmast silma kohtuti.

Ramona Agruma ja Rebel Wilson.
Ramona Agruma ja Rebel Wilson. Foto: Alec Michael/ZUMAPRESS.com/Scanpix

«Rääkisime enne kohtumist nädalaid telefonis. Ja see oli väga hea viis üksteist tundma õppida,» ütles Rebel People väljaandele. «See oli selles mõttes natuke vanakoolilik — väga romantiline. Ma arvan, et enesehinnangu leidmise protsessi läbides olen aru saanud, et suhtes võrdsete partneritena ennast tunda on ülimalt oluline.»

Wilson lisas veel, et «oli aegu — ma ei ütle midagi halvasti oma endiste partnerite kohta — kui mõnikord ilmselt leppisin millegagi, millega ma ise tegelikult nõus polnud. Nii et praegu olla tõeliselt tervislikus suhtes on hoopis teistsugune tunne».

Rebel ning tema disainerist ja ettevõtjana tegutsev partner Ramona teatasid ametlikult oma suhtest sotsiaalmeedia vahendusel eelmise aasta juunis. Näitlejanna lisas postitusele magusa pealkirja:

«Arvasin, et otsin Disney printsi...aga võib-olla oli see, mida ma kogu selle aja tõesti vajasin, hoopis Disney printsess 💗🌈💗 #loveislove,» kirjutas Wilson.

Paar tervitas eelmise aasta novembris oma perekonda ka imearmsa tüdruku Royce Liliani, kes sündis surrogaatbeebina. Näitlejanna tegi suurest uudisest südamliku postituse oma Instagrammi lehel:

«Olen uhke, et teatan oma esimese lapse Royce Lilliani sünnist, kes sündis eelmisel nädalal surrogaadina 💗 Ma ei suuda isegi kirjeldada seda armastust, mis mul tema vastu on, ta on ilus ime! Olen igavesti tänulik kõigile, kes on sellega seotud olnud (teate, kes te olete), seda on tehtud aastaid...kuid eriti tahtsin tänada oma imelist surrogaati, kes teda kandis ja sellise armu ja hoolitsusega sünnitas. Aitäh, et aitasite mul luua oma pere, see on suurepärane kingitus. PARIM kingitus!!Olen valmis andma väikesele Roycie'le kogu selle armastuse, mida on võimalik ette kujutada. Ma õpin kiiresti… suur lugupidamine kõikidele emadele! Uhke on olla teie klubis.»

Nüüd on paar hoogsalt käed-jalad tööd täis oma pulmade korraldamisega. Kuid siit ei ole puudnud ka eriarvamused. Väljaandega Mirror vesteldes meenutas ta, et tema kihlatu kinkis talle ühel hetkel «pulmaplaneerimise ellujäämiskomplekti», kuid lisas, et arvas, et see oli nali. Seejärel väitis ta, et Ramona on heatahtlikult töganud teda sellest ajast peale.

Rebeli sõnul on kihlatu väga elevil ning pakub päeva jooksul tihti välja erinevaid ettepanekuid pulmade osas — «vaata seda kohta» või «mida sa sellest kuurordist arvad?». «Olin ühel päeval terve päev hõivatud ja koju tagasi minnes oli ta juba valmis koostanud külaliste nimekirja,» lisas Rebel. Paar peab nii mõneski asjas kompromisse tegema. Näiteks soovib Rebel peensusteni lihvitud tseremooniat, kuid Ramona soovib hoopiski  lihtsat tähistamist.

Soovime kaunile paarile jõudu ja jaksu pulmade korraldamiseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles