PÕNEV TEADA Kate Middleton kasutab erilist nippi, et vältida avalikkuses märkamist

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Catherine ehk Kate Middleton, Cambridge'i hertsoginna.
Catherine ehk Kate Middleton, Cambridge'i hertsoginna. Foto: LINGTREN.COM/Shutterstock

Kuulus on keeruline olla — ei saa käia avalikes kohtades ilma, et keegi sind ära ei tunneks. Kuid kõik me oleme inimesed ning soovime teha privaatselt omi asju. Avaliku elu tegelased on välja mõelnud ka omad nipid, kuidas käia avalikes kohtades nii, et ei pea muretsema, et iga teine teeks pilti ja küsiks autogrammi. Tina Brown, endine Vanity Fairi toimetaja, jagas saladust oma raamatus The Palace Papers, mis nippi kasutab Briti kuningakoja liige Kate Middleton avalikes kohtades üksi käimiseks.

Ta väidab, et Kate saab nautida oma «mina-aega», minnes oma lemmikpaikasid külastama varahommikul (enne kaheksat), mil veel suurem osa rahvast ei ole liikvel.

Tina väidab, et Kate'i on tema sooloseiklustel koidikul nähtud vaid korra — Londoni Kuninglikus Akadeemias David Hockney näitusel.

Meediaga vesteldes paljastas üks palee töötajatest, et Kate pakub oma lastele stabiilset normaalsust. Allikas lisas, et paar püüab «teadlikult saavutada normaalsuse tunnet».

Walesi perekond veedab puhkuse tavaliselt Šotimaal Balmorali lossis, kus suvitas ka lahkunud kuninganna. Siin on õnnelikul perel vabadus teha mida iganes, ilma inimeste ja paparatsodeta ukselävel. Eelmisel aastal veetsid nad kaks nädalat Scilly saartel Ühendkuningriigis, et tähistada George'i üheksandat sünnipäeva. See on kuningaperele samuti oluline paik. Nad leiavad ka aega puhkamiseks soojemal maal — nende lemmikkohtaks on Mustique privaatne Kariibi mere saar, kus kehtib lennukeeluala, mis tagab külalistele ülima privaatsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles