HUVITAV Miks Leonardo DiCaprio vaatab ainult kuni 25-aastaseid naisi? (1)

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Leonardo DiCaprio.
Leonardo DiCaprio. Foto: Insidefoto/imago images / Insidefoto / Scanpix

Näib, et Hollywoodi filmistaar Leonardo DiCaprio pole kunagi 27-aastase või vanema naisega kohtamas käinud — ja 48-aastasena tundub, et ta ei kavatsegi seda mustrit muuta. Evening Standard väljaande vahendusel toome teieni DiCaprio armulood ning proovime välja selgitada teooria, mis paneb teda ainult nii noori naisi vaatama.

Näitleja läks eelmisel aastal lahku oma kauaaegsest tüdruksõbrast, modellist ja näitlejannast Camila Morrone'ist vaid paar kuud pärast naise 25-aastaseks saamist. Paar oli koos olnud alates 2018. aastast, mil Morrone oli 20-aastane, kuid juunis lähenedes oma 25. sünnipäevale, hakkasid inimesed Internetis naljatlema, et peaaegi nende suhe puruneb pärast naise 25. aastaks saamist. Selgub, et neil oli ka õigus.  

Leonardo DiCaprio ja Camila Morrone.
Leonardo DiCaprio ja Camila Morrone. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix

Pärast Morronega lahkuminekut on DiCapriot nähtud 27-aastase (väidetavalt kõige vanema kaaslannaga, kes tal olnud on) modelli Gigi Hadidiga, kuid nende lugu olevat olnud lühike, sest nüüd on teda nähtud 19-aastase noore Iisraeli modelli Eden Polaniga.

Graafik, mis on juba aastaid Internetis laineid löönud, näitab DiCaprio läbi aja tüdruksõprade vanust ja tundub, et see saab järjest värskendust. 

Graafik näitab, et DiCaprio tüdruksõbrad on olnud 25-aastased või nooremad. Lisaks Morrone'ile käis ta Bar Refaeliga kuni 2010. aastani, aastani, mil naine sai 25-aastaseks. Näitleja käis põgusalt ka Kelly Rohrbachiga 2015. aastal, mil naine sai 25-aastaseks, ja Nina Agdaliga. Kõik tema muud avalikud suhted leidsid aset siis, kui naised olid 20. eluaastate alguses — täpsemalt vanuses 20–24, sealhulgas tema kuulus suhe Gisele Bündcheniga, mis kestis aastatel 1999–2005. Fännid tabasid seda mustrit ja on pikka aega pidanud teooriat, et ta lõpetab oma suhted enne, kui tüdruksõber saab 26-aastaseks.

Fännid on spekuleerinud naljatledes erinevate teooriate üle. Näiteks, pakub üks Twitteri kasutaja Sally Dar välja, et «Võib-olla tunneb Leonardo DiCaprio muret kõigi naiste pärast, kes ei saa autot rentida enne 25. eluaastat, ja on tegelikult väga hea mees. Kas see on teile kunagi pähe tulnud?».

Tom Neenan pakub aga välja, et kuna «Titanic saab sel aastal 25-aastaseks, siis ta eeldab, et Leonardo DiCaprio ei taha enam selles osaleda.»

Jättes naljatamise, võib üheks «päris» põhjuseks, miks näitleja alla 25-aastaseid kaaslasi otsib, olla see, et ta ei mõtle veel pere loomisele.

«Selleks ajaks, kui tüdrukud saavad 25-aastaseks, otsivad nad midagi enamat kui abielu või pere loomine,» ütles allikas New York Postile.

«Seda Leo ei taha. Ta ei taha perekonda ega taha olla naiste läheduses, kes võivad teda selleks survestada.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles