KEEGI POLE KAITSTUD Modell Bella Hadid võitleb eestlaste hulgas levinud haigusega

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Bella Hadid 2021. aastal
Bella Hadid 2021. aastal Foto: LAURENT VU / JP PARIENTE / SIPA / LAURENT VU / JP PARIENTE / Scanpix

Viimase aasta jooksul on paljud fännid märganud, et modell Bella Hadid on puudunud populaarsetelt seltskonnaüritustelt, sealhulgas Met Galalt, Pariisi moenädalalt ja Cannes'i filmifestivalilt. Mõned tema toetajad on aga oletanud, et naise otsus sündmustel osalemisest loobuda on tingitud tema raskest võitlusest puukborrelioosiga.

Aprillis postitas Hadid TikTokki video, milles ta jagas, et maadleb raskete terviseprobleemidega, sest rohkem kui kümme aastat tagasi põetud puukborrelioos hakkas pärast juurekanali ravi talle taas muresid tekitama. 6. augustil kinnitas naine Instagramis, et fännide spekulatsioonid on õiged ning ta on tõesti viimasel ajal tervise tõttu avalikkusest eemal olnud, kirjutab Vogue.

Ta kirjutas, et kuigi ta on soovinud olla tubli ja üritanud nii ennast kui ka oma lähedasi uhkeks teha, on tema haigus aja jooksul ainult halvenenud ning tal oli vaja puhkust võtta. Naine tunnistas, et tema ümber on palju armastavaid inimesi ning ta on väga õnnelik kõikide võimaluste üle, mida elu on talle pakkunud, kuid tal on olnud selle üle raske rõõmu tunda, sest puukborrelioos on teda väga haigeks teinud.

Modell kinnitas, et ta on ligi aasta aega intensiivset ravi saanud ning tunneb ennast nüüd üsna tugevalt. Ta jagas, et pikalt tervisele keskendumine on teinud temast uue inimese ja ta on rahul sellega, kuhu ta jõudnud on. Enda toetajatele kirjutab naine lohutuseks, et kõik raskused lähevad ajapikku kergemaks.

Naine rõhutas oma värskes postituses ka seda, et oma tervise parandamiseks läbi käidud raske teekond on lõppkokkuvõttes olnud positiivne. Ta tänas kõiki ettevõtteid ja toetajaid, kes on raskel ajal temasse mõistvalt suhtunud ning sõnas, et ta naaseb moelavadele siis, kui ta on selleks valmis.

Hadidil diagnoositi puukborrelioos 2012. aastal ning koos temaga jäid haigeks ka vend Anwar ja ema Yolanda. 2022. aasta aprillis rääkis modell Vogue'i kaaneloos oma võitlusest haigusega, samuti paljastas ta, et on pikalt depressiooni ja ärevuse käes vaevelnud.

«Kolm aastat modellina töötades ärkasin igal hommikul hüsteeriliselt nuttes ja üksinda,» meenutas ta. «Ma ei näidanud seda kellelegi välja. Ma läksin tööle, nutsin lõuna ajal oma väikeses ruumis, lõpetasin oma päeva, läksin hotelli, kus ma ööbisin, nutsin jälle, ärkasin hommikul ja tegin kõike uuesti,» tunnistas naine. Lisaks teistele paljastustele jagas Hadid juuli lõpus, et on olnud 10 kuud kaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles