14-aastast tüdrukut teeselnud pedofiilikütid paljastasid perverdi (1)

Naine
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Inglismaalt pärit 64-aastane Neil Peters astus kirjavahetusse mitme alaealise tüdrukuga, saates neile endast sündsusetuid fotosid. Mees aga ei teadnud, et seekord oli tüdrukute asemel ekraani taga hoopis pedofiilikütt.

Üks vestluskaaslane ütles 64-aastasele Neil Petersile, et ta on 13-aastane, kuid vaatamata sellele oli mees ikkagi pealetükkiv. Mees avaldas tüdrukule armastust ja ütles, et on valmis temaga kasvõi kohe abielluma ning tal oleks au tema poiss-sõber olla. Samas hoiatas Peters tüdrukut, et nad peavad kirjavahetust saladuses hoidma, muidu võib neil täbarasti minna.

Samal ajal pidas mees kirjavahetust ka teise tüdrukuga, 14-aastase Lucyga, kelle varjus tegutses samuti pedofiilikütt. Peters kiitis Lucy ilu taevani ja nõudis, et tüdruk saadaks talle endast alastifotosid, vahendab Daily Star.

Lõpuks leppis Peters Lucyga kohtumise kokku. Mees soovis, et tüdruk kannab seljas koolivormi ja paneb sukkpükste asemel jalga sukad. Mees ilmus autoga määratud kohta ja kohtus tüdrukuks maskeerunud naisega. Pedofiilikütid jälgisid olukorda eemalt ning võtsid mehe õigel hetkel vahele, samal ajal seda kõike filmides.

Peters tunnistas end süüdi ühes lapsega seksuaalsuhtesse astumise katses. Kohus karistas teda 18 kuu pikkuse vangistusega. Lisaks pannakse mees kümneks aastaks seksuaalkurjategijate nimekirja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles