MEHE MURE «Naine hakkas minult seksi eest raha küsima, kui sai teada, et käisin seksitöötaja juures»

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

«Mu naine on alati minuga seksida soovinud, kuid viimasel ajal ainult siis, kui ma talle selle eest maksan,» alustas mees enda muret. Ta läks alguses abikaasa pakkumisega kaasa, sest arvas, et talle seksi eest maksmine on osa rollimängust. Mehele sai aga küllaltki ruttu selgeks, et tema kaaslane ei näinud seda rollimänguna, vaid hoopis karistusena.

«Hiljem sain teada, et asi on selles, et külastasin ühe korra seksitöötajat,» tõdes mees. Paar oli selleks hetkeks abielus olnud 25 aastat ja mehel tekkisid esimest korda erektsiooniprobleemid. Mees otsustas seksitöötaja palgata, et saada aru, kas asi on temas endas või tema abikaasas. Mehe sõnul tegi ta kohutava vea, sest nüüd soovib mehe enda naine saada iga vahekorra eest umbes 150 eurot.

Mees läks abikaasa nõudmisega kaasa ja paar seksibki nüüd vaid kahel korral kuus, sest rohkemaks pole mehel raha. «Raske uskuda, et meie abielu on sellisesse punkti jõudnud,» sõnas mees kurvalt.

Kui naine mehe visiidist seksitöötaja juurde teada sai, hakkas ta lisaks seksi eest raha küsimisele meest solvangutega üle valama. «Mul oli häbi ja püüdsin abikaasale olukorda selgitada, kuid kõik mu katsed luhtusid, sest ta ei kuulanud. Nüüd magan diivanil,» avaldas mees. Paari arvates pole selline olukord normaalne ning mees sooviks tavapärase elu juurde naasta, ent naine pole sellega nõus.

Psühholoog vastab: «Mulle tundub, et te mõlemad tunnete selles olukorras korralikku pahameelt. Teie naise enesekindlus on saanud löögi, mis võib olla põhjus, miks ta teid karistama on asunud.» Kuigi psühholoogi hinnangul pole naise käitumine õige, ei muutu tema arvates asjad enne, kui paar on teineteisega ausalt ja avameelselt vestelnud. « Selle asemel, et püüda selgitada, miks te seksitöötajale maksite, võtab teie naine tõenäoliselt paremini vastu siira vabanduse ilma igasuguse püüdeta oma käitumist õigustada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles