Põhjus, miks Meghan Markle'i sünnipäev oli Elizabethile teiste omast alati erilisem

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Meghan Markle ja kuninganna Elizabeth II.
Meghan Markle ja kuninganna Elizabeth II. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Sussexi hertsoginna Maghan Markle tähistab täna, 4. augustil, oma 42. sünnipäeva. Kuid miks oli see kuupäev aga kuninganna Elizabeth II jaoks väga eriline?

Prints Harry abikaasa Meghan Markle'i sünnipäev oli lahkunud kuninganna Elizabeth II jaoks eriline kuupäev väga liigutaval põhjusel.

Arvatakse, et kuninganna Elizabeth II edastas eelmisel aastal Meghanile eraviisiliselt sünnipäevaõnnitlused, kuid ametlikul sotsiaalmeedia kontol seda ei mainitud. Selle põhjuseks oli muudatus, mille kohaselt saavad sünnipäevatervitused ainult töötavad kuninglikud perekonnad, välja arvatud juhul, kui tegemist on nulliga lõppeva sünnipäevaga.

2022. aasta septembris surnud kuninganna pidi jälgima rasket perioodi, kus Sussexide ja ülejäänud kuningliku perekonna vahel valitsesid pingelised suhted, sealhulgas taluma Harry ja Meghani avalikku kriitikat.

Meghani sünnipäev on aga Elizabethi jaoks alati eriline olnud, sest Sussexi hertsoginna sündis kuninganna emaga samal kuupäeval, vahendab Mirror. Nende sündis lahutas 81 aastat. Kuninganna Elizabethi ema Elizabeth Bowes-Lyon suri 2002. aasta märtsis une pealt, olles esimene kuningliku perekonna liige, kes elas üle 100-aastaseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles