KUMB ON KUMB? 16-aastase vanusevahega emal ja tütrel on võimatu vahet teha (2)

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: nakaridore / Shutterstock

Tiktokis tuntust kogunud emal Heatheril ja tütrel Jordynil on 16 aastat vahet. Nende ühistel videotel murravad tuhanded inimesed pead selle üle, kumb on ema ja kumb on tütar. Kas sina oskad vahet teha?

«Kui teie ja teie lapse vahe on vaid 16 aastat, võiksite tegelikult olla ka õed,» kirjutas Heather TikToki klipi ülaosas. Kommentaaride osa täitus peaaegu kohe inimestega, kes väitsid, et nad ei saa aru, kes on kes.

@forevaheatha Bad days call for a pj and ice cream date #momanddaughter #blendedfamily #parenting101 @😌✌️ ♬ original sound - Best sped up audios⚡️

«Tõsiselt, kes on ema?! Ükskõik kumb, teil on hämmastavad geenid!!!» kirjutas üks.

«Ainus põhjus, miks ma arvan, et tütar on vasakul, on keele välja ajamine ja lõpus jalalöök,» tunnistas teine. «Muidu ei saaks öelda.»

Duo sarnasus on seda uskumatum, et Heather ei ole Jordyni bioloogiline ema. 15-aastane Jordyn on ise öelnud: «Fakt, et see naine kohtus minuga, kasvatas mind ja armastab mind tingimusteta, kuigi ta mind ei sünnitanud, näitab mulle, et Jumalal oli plaan.»

«Ta ei pidanud olema minu ema, ta tegi selle valiku ja on andnud endast kõik, et olla parim ema, keda ma oleksin kunagi tahtnud. Ma armastan sind, ema.»

Ema Heather on videos riietunud musta ja on paremal pool, 15-aastane Jordyn on aga vasakul.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles