Ootamatult rikkaks saanud paar jäi julma teoga vahele

Naine
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

Indias jäi naabritele silma värskelt vanemateks saanud paar, kes hakkas viimasel ajal väga kummaliselt käituma. Üsna pea selgus tõde!

Lääne-Bengalis asuva Barakpori küla elanikud Jaidev Ghosh ja tema naine Sathi unistasid kuulsusest ja maailmas ringi rändamisest. Nende unistust takistas aga paari kaheksakuune imik, kes plaanidega kuidagi kokku ei sobinud.

Jaidev ja Sathi müüsid oma lapse maha ja ostsid saadud raha eest kalli iPhone'i, millega neil oli plaan hakata sotsiaalmeediasse lühikesi videoid filmima. Plaan aga ebaõnnestus, sest tähelepanelikud naabrid otsustasid sekkuda. Nimelt märkasid nad, et kui paari laps kadunuks jäi, polnud vanemad paar päeva hiljem ikka veel politseisse avaldust teinud ning nende tegevusetus tundus kummaline.

Küll aga märgati, et paar on omale kalli nutitelefoni ostnud. Kui läheduses elavad külaelanikud pere kallist ostu märkasid, kahtlustasid nad, et midagi on valesti ja pöördusid politseisse.

Ema tunnistas pärast ülekuulamist, et neil oli raha vaja, et ringi reisida ja sotsiaalmeediasse sisu filmida. Nii otsustasid nad oma kaheksakuuse poja naaberkülla maha müüa. Paaril on ka seitsmeaastane tütar, keda vanemad samuti müüa üritasid, kuid ei jõudnud seda plaani ellu viia.

Kõik tehingus osalejad, välja arvatud lapse isa, võeti vahi alla. Mehel õnnestus politsei eest põgeneda ja ta on tagaotsitav, vahendab The Indian Express.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles