HEA UUDIS Inimestel, kes armastavad seda toitu, on särtsakam suguelu

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Selgub, et ühe armastatud toiduaine ja intiimsuse vahel on ootamatu seos. Kui sa mõtled grillitud juustuvõileivale, siis ei mõtle sa ilmtingimata oma voodielule. Röstitud saial, kuldsel sulavõil ja venival juustul ei ole mingis seost seksiga? See on vale.

Tutvumissait Skout korraldas küsitluse oma grillitud juustu armastavate liikmete seas ja leidis, et neil on parem armuelu kui neil, kes värisevad jumala ühe kauneima loomingu ees. 4600 inimese seas läbi viidud küsitluses selgus, et 73 protsenti grillitud juustu armastajatest seksivad vähemalt korra kuus (63 protsendil juustuvihkajatest oli sama tulemus ette näidata). Ja 32 protsenti grillitud juustu sõpradest on vähemalt kuus korda kuus intiimsed (võrreldes 27 protsendiga, mis oli neil, kes juustu ei söö).

Kuid head uudised ei piirdu sellega. Selgus, et juustufännid on ka heldemad. 81 protsenti küsitletud grillitud juustu fännidest on annetanud raha, toitu või tegutsenud heategevusorganisatsioonis, vahendab YourTango.

Kas sa aga teadsid ka seda, et juust on sama sõltuvust tekitav kui heroiin? Süüdlane on juustus sisalduv aine kasomorfiin, mis moodustub, kui piimas olevat kaseiini seeditakse maos. See aine stimuleerib retseptoreid ajus ning tekitab sellise heaolutunde, nagu oleksid võtnud morfiini. Ka imetajate piim sisaldab kõiki neid koostisosi, et see rahustaks vastsündinuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles