Pappkarbi sisse raha kogunud pensionär leidis eest ootamatu vaatepildi

Naine
Copy
Foto: KHAIRUL AZHAR / FACEBOOK

Malaisiast pärit eakas naine plaanis 2024. aastal Mekasse palverännakule minna ning hakkas juba varakult selle tarbeks raha koguma. Kui ta aga karpi vaatas, olid termiidid kõik tema säästud auklikuks söönud.

The Straits Timesi andmetel kogus naine pappkarbi sisse 30 000 Malaisia ​​ringit (umbes 6052 eurot). Ta säästis raha selleks, et järgmisel aastal palverännakule minna.

Kui naine karpi vaatas, avastas ta, et säästud on muutunud auklikuks. Enim säilinud rahatähed viidi panka ja neid oli võimalik veel päästa, kuid suuremast osast varandusest jäi ta kahjuks ilma.

Eaka naise lapselaps Khairul Azhar postitas auklikest rahatähtedest sotsiaalmeediasse foto ja pidas seda saatuse märgiks, et küllap pole tema vanaemal määratud Mekasse minna. Ta lisas, et juhtunust võiksid teisedki õppust võtta: nii suuri summasid ei tasu kodus hoida.

Sarnaseid asju on juhtunud maailmas ka varem. Näiteks Indias Andhra Pradeshi osariigis Mailavaramis pistsid termiidid pintslisse pool miljonit ruupiat, mida talunik oli pikalt kogunud. Nad närisid raha sisse suured augud, muutes need kasutuskõlbmatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles