Margot Robbie avaldas, kuidas tehakse filmides suudlusstseene

Naine
Copy
Foto: Maja Smiejkowska / Reuters / Scanpix

Margot Robbiel on seksistseenide puhul pärast üht piinlikku eksimust väga range reegel. 2021. aastal esines Margot koos oma näitlejatest kolleegide Alison Janney, Alicia Vikanderi ja Daniel Kaluuyaga Graham Nortoni vestlussaates. Peagi pöördus teema ekraaniseksile.

Robbiele jättis sügava jälje, kui ta 2013. aastal koos Leonardo DiCaprioga filmis «Wall Streeti hunt» riided seljast heitis, nii et nüüd on ta seksi-etiketi asjus täielik proff. Nii Robbie kui ka Vikander olid jahmunud, kui selgus, et enne suudlusstseeni pakuvad meigikunstnikud näitlejatele hingeõhku värskendavat pastilli.

Vikander avaldas: «Mu kaasnäitleja tuli ja andis mulle pastilli ja ma ei teadnud, kas ma võin seda võtta kui toredat asja. Või pidas ta lihtsalt mu hingeõhku kohutavaks.»

Kaluuya tunnistas aga, et sai hakkama faux pas’ga, kui torkas suudlusstseeni ajal kolleegile keele suhu. «See on etiketi vastu eksimine, aga ma ei teadnud seda. Ma lihtsalt tegin seda, sest mõtlesin, et nii paistab see realistlikum. Ja siis keegi ütles mulle, et sa paned keele suhu ainult siis, kui keegi sulle meeldib.»

Robbie õppis oma esimestest päevadest Hollywoodis, et tuleb ise põhireeglid paika panema, vahendab Daily Star. «Keegi ütles mulle õnneks varakult, et ära stressa, aga keelt ei tohi kasutada. Ja nüüd ma ütlen teistele sama: kõik on hästi, aga ei mingit keelt.»

Robbie tunnistas ka, et «Wall Streeti hundi» suudlusstseenide filmimiseks kulus 17 tundi – ja see polnud sugugi seksikas. «Kõik mu sõbrannad usutlesid mind, et kas Leonardo DiCaprio on hea suudleja. Ütlesin neile, et tean vaid seda, et tema ekraanisuudlemine on suurepärane. Siis nad ärritusid ja nõudsid, et ütle, et see oli romantiline ja ilutulestik sähvis. Kuid seal ei olnud midagi. Sa teed võtteid 17 tundi ja see on lihtsalt palav ja higine.»

Ta lisas: «Filmivõtete lõpuks oli juba nii palju alastust olnud, et keegi ei peljanud lahti riietuda.»

Margot Robbie ja Leonardo DiCaprio filmis «Wall Streeti hunt»
Margot Robbie ja Leonardo DiCaprio filmis «Wall Streeti hunt» Foto: Mary Cybulski / Capital Pictures / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles