Naine jagab lihtsat retsepti, mis aitas tal 60 kilo alla võtta

Naine
Copy
Kanasalat. Pilt on illustreeriv
Kanasalat. Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Üle 60 kg kaotanud naine jagas retsepti, mis aitas tal kaalust alla võtta ja mida ta nimetab laisa tüdruku lõunasöögiks. Californiast pärit Felicia Keathley jagas maitsvat nippi oma 477 000 jälgijaga. Selle toidu valmistamiseks on vaja vaid kolme koostisosa.

27-aastane Felicia superkiire ja tervisliku lõunasöögi koostisosadeks on veidi kana, väherasvane kodujuust ja riivitud Cheddari juust. Kolme lapse ema Felicia jagas videot, kus ta paneb kaussi kodujuustu, riivitud Cheddari ja võtab kuumaõhufritüürist kaheksa minutit küpsetatud kanaribad. Selle lõunasöögi valmistamiseks kulub vaid kümme minutit.

Videot on vaadatud üle 248 000 korra ja see on saanud peaaegu 200 kommentaari alates selle postitamisest 6. juulil.

Felicia ütles, et laisa tüdruku lõunasöök aitas tal kaotada üle 60 kilo. Tema sõnul on see retsept kiire, lihtne, maitsev ja sisaldab palju valku. Felicia kaalus 2017. aastal, kaalulangetusteekonna alguses 136 kilo. Teda aitas kaalujälgijate programm. Teises oma postituses ütles Felicia: «Kui ma leidsin oma lemmiktoitudele alternatiivid, mis sobisid minu elustiiliga, muutus kõik. Kui ma hakkasin sööma toite, mida ma tegelikult nautisin ja ootasin, olin lõpuks edukas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles