Kõik vajalik maitsvate ja mitmekülgsete roogade valmistamiseks

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images via canva.com

Värviline toidulaud on külluslik - sealt saab kätte kõik vajalikud vitamiinid ja mineraalained. Selleks, et sinu kõik söögikorrad ei sisaldaks juba mitmeid kordi valmistatud wokiroogasid või salateid, vajad mitmeid köögivahendeid, mille abil valmistada teisi meeliülendavaid roogasid. Milline köögitehnika on selleks vajalik? Leiame vastused üheskoos!

Köögikombain on universaalne ja asendamatu abivahend igas köögis

Kui tuua välja üks kohustuslik köögitarvik, mis võiks olla igas köögis, siis see on kahtlemata köögikombain. Tegemist on ühe universaalseima seadmega üldse: sõltuvalt mudelist, saab sellega segada koogitainast, vahustada munavalget, riivida ja lõikuda köögivilju ning blenderdada puuvilju. Nii muutub lihtsamaks köögiviljaroogade jaoks hakkimine või maitsvate püreesuppide valmistamine. Mõtle läbi, milliseid funktsioone sina vajad ja telli parim köögikombain. Leia Kaup24 ja Hansaposti tootevalikust köögikombain Bosch, KitchenAid, Sencor ja teiste tuntud kaubamärkide valikust.

Mahlapress on sinu tervisliku hommiku aluseks

Porgandi ja apelsini mahl? Või hoopiski õuna ja selleri mahl? Lase oma loovus valla ja valmista mistahes maitseid, sest kvaliteetne mahlapress teeb sinu eest keerulise töö ära. Kui mahlapress on kodus, ei pea sa enam mahla poest ostma, lisaks tead täpselt, mida oled sinna sisse pannud ja saad valmistada selliseid koosluseid, mida tõeliselt armastad. Mahlapress võib olla nii manuaalne kui ka mehaaniline - loe siit, mis on nende kahe tüübi vahe ja vali oma lemmikmudel välja!

Erinevat tüüpi ja suuruses potid ning pannid

Wokkide jaoks on vaja wokipanni, grillimiseks grillpanni ja õhukeste pannkookide valmistamiseks pannkoogipanni. Olenevalt sinu maitseelistustest, tuleb varuda piisavalt palju õiges suuruses panne ja potte, et saaksid valmistada nii erinevaid kastmeid, soojendada ja praadida toitu ning palju muud. Ilma pottide ja pannideta on keeruline üldse midagi valmistada, seega investeeri vastupidavatesse toodetesse, et saaksid neid kaua aega kasutada. Eelista kvaliteetseid materjale ja kaubamärke!

Funktsionaalne köögimööbel loob sobiva keskkonna toidu valmistamiseks

Viimaseks räägime köögimööblist, mis on ülioluline, kui armastad süüa teha ja soovid oma toidulauda rikastada erinevate retseptidega. Köök on midagi, mis peab olema piisavalt suur ja funktsionaalne, et sinna mahuksid ära toiduained, nõud ja oleks piisavalt pinda kõikide asjade valmistamiseks. Kui oled esmakordselt kööki planeerimas, soovitame teha natukene eeltööd, et tutvuda erinevate võimalustega ja mõista, mida sina oma kööki vajad.

Loe lähemalt erinevate materjalide, köögimööbli funktsioonide ja võimalustega. Ära unusta ka elektrilisi seadmeid nagu ahju, pliiti, külmikut, kubu ja nõudepesumasinat. Mõtle, kas soovid integreeritavaid lahendusi või eraldiseisvaid ja loo köök, kus on hea kokata, hommikusööke nautida ja mis istub valatult sinu interjööri.

Copy
Tagasi üles