HALB ÜLLATUS 75 kilo alla võtnud naine tundis rõõmu asemel šokki

Naine
Copy
@shrinking.kim Same smile, Smaller body More Confidence ✨️ #weightloss #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossprogress #beforeandafter #facetoface #facetransformation #faceweightloss #vsg #wls #looseskin #bodypositivity #healthy #selflove ♬ Mount Everest - :)

Usin kaalulangetaja avaldas TikTokis, et oli üks asi, mida ta ei osanud alla võtmise juures karta: hoolimata raskest teekonnast tervislikuma iseenda poole.

27-aastane Kimberly on kaotanud toitumise jälgimise ja trenni abil kahe aastaga üle 75 kilo. TikTokis on ta oma teekonda ka jaganud. Ta on iseenda üle uskumatult uhke. Hiljutises videos ütles ta: «Tähistame KAHT AASTAT alates sellest pildist, mis pani mind oma elu muutma. On raske vaadata seda tüdrukut esimesel pildil, aga ma tean, et ta oleks NII UHKE, et me oma terviseteekonnaga seekord hakkama saime. Pärast seda, kui mul asi ikka ja jälle ebaõnnestus, alustasin uuesti ja uuesti, ning olen tänulik, et leidsin vaimse jõu, et see kuradi asi lõpuks ära teha!»

Kuid Kimberly kaalulangetamise teekond ei ole olnud sujuv. «Ma võtan alla ja saan oma unistuste keha,» ütles ta algul. Kuid ta oli õnnetu, et tema muljetavaldav kaalulangus jättis hulganisti rippuvat nahka.

«Ma ei ole kunagi näidanud oma rippuvat kõhunahka, ja see on täiesti hirmutav, kuid see on samm enda ja selle keha armastamise suunas, milles ma olen.» Ta kogub parasjagu annetusi, et minna rippuvat kõhunahka eemaldama.

@shrinking.kim I'll try to answer questions you may have in the comments! Feel free to ask them. And if you're only goal is to leave ugly comments, trust me, I lived in an overweight body my entire life, nothing you say can take the love I am developing for myself away from me ❤️ I went from being over 300lbs to being in the 130's. I still have another 15-20lbs I'd like to lose. I've spent my entire life hating my body, or wishing my body was perfect. And im TIRED. I'm tired of hating the way I look. I'm tired of caring about other people's opinion. So I'm letting myself show ALL of the vulnerable parts of me and my journey. If I can inspire or help just one person, it's all worth it. #looseskin #looseskinremoval #weightloss #weightlossmotivation #weightlosstransformation #selflove #extremeweightloss #healthy #bodypositivity #wls #wegovy #vsg #fittok #gymtok #stretchmarks #bodydysmorphia #selfcare #mommymakeover #tummytuck ♬ Snow On The Beach - Taylor Swift

«Ma olen ülielevil, et alustada järgmist peatükki oma elus ilma üleliigse nahata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles