LIIGA KÕRGED NÕUDMISED? Naine on «asjatanud» ligi tuhande mehega, kuid ükski neist ei vasta tema kaheksale tingimusele (3)

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: New Africa/Shutterstock

41-aastane Suurbritanniast pärit vallaline ema Claire Dee pole kohtamas käinud pärast seda, kui tema kuu aega kestnud abielu 2020. aastal lõppes. Ta on selle aja jooksul kasutanud igapäevaselt kohtinguäppe nagu Tinder ja Facebook Dating, matchinud seal ligi tuhande mehega, kuid ükski neist ei vasta tema kriteeriumitele.

Põhjus? Naine ootab oma Härra Perfektsust — vähemaga ta ei lepi.

«Ma tahan kedagi, kes niidab mu jalust, armastaks mind tingimusteta, oleks alati härrasmees ja maksaks õhtusöögi eest. Kas seda on tõesti nii palju küsida?» arutleb Claire.

Claire on otsustanud, et järgmine mees, kellega ta füüsilisse vahekorda astub, on viimane ehk temaga soovib ta leivad ühte kappi panna.

Loetledes oma kriteeriume mehe puhul, ootab ta:

meest, kes on täis pealehakkamist ja ambitsioonikust ning kes tahaks tema eest igal võimalikul viisil hoolitseda. Füüsiliste omaduste poolest peaks mees olema turske, üle 1.82m pikk ning mitte kiilakas. Kiilasuse kohta ütleb Claire nii palju: «Kuigi see sobib lihastega turskele mehele, tundub see ülejäänute osas igav».

Caire peab mehe puhul oluliseks mehelikkust. «Mulle meeldib mehine mees ja kui mehele ei meeldi liha või muud vürtsikad road, siis ilmselt minu jaoks on ta liiga niru.»

Võlts meeldimine või siiras pealehakkamine? 

Uurides, kus Clairelt pärinevad kõrged kriteeriumid, ütleb ta selle kohta järgmist: «Mul on alati olnud väga kõrged standardid. Minu esimene tõsine poiss-sõber oli James (nimi muudetud), kui olin 18-aastane. Kohtusime ühel õhtul ja meie esimesel kohtingul võttis ta mu takso peale, jõime veini ja ta viis mu uhkele õhtusöögile. Tundsin end printsessina.»

Naine tunnistab, et ta oli ebaküps ning see oli lapsik ja tobe käitumine, kuid usub, et on ainult üks tõeline armastus ja kui see oleks olnud see, siis nad oleksid praegugi koos.

Claire jumaldas meest ja oli kindel, et on oma õige leidnud. Kuid siis tekkisid tal teravad kahtlused, et mees polegi nii romantiline, kui paistab. Vahel tundus naisele, et James teeb endast kõik oleneva, et naisele meeldida, selle asemel, et seda tõsiselt mõelda. Siis läks naine mehest paar korda lahku, et teda proovile panna, eesmärgiga teada saada, kas mees on temasse nii armunud nagu ta algul väitis.

James tegi kõike, et teda tagasi saada — kingitused, luuletused ja lilled, mida naine muidugi kõike jumaldas.

Suurejooneline abieluettepanek

Pooleteise aasta pärast nad kihlusid. See oli aastavahetusel, kui Claire esines. Ta oli parasjagu lugemas numbreid südaööni, kui mees astus lavale ja langes ühele põlvele. Claire'i üllatas mehepoolne tegu, millele ta ütles selge «jah».

Pärast suurejoonelist ettepanekut tundis naine, et James peab teda enesestmõistetavaks ega pinguta tema jaoks nii palju. «Mulle tundus, et ta vajab uut testi.» Mees hoiatas sellepeale, et ta ei suuda seda enam taluda. Ei möödunud kaua, kui mees läks ise ära. 

Claire tunnistab, et ta oli ebaküps ning see oli lapsik ja tobe käitumine, kuid usub, et on ainult üks tõeline armastus ja kui see oleks olnud see, siis nad oleksid praegugi koos.

Kas tegu on ikka õige härrasmehega? 

Pärast Jamesi käis ta veel mõne mehega kohtamas, sealhulgas ka elukutselise jalgpalluriga. Vutiäss oskas avalikult suurejoonelisi žeste teha, nagu kalleima šampanja tellimine ja uhked restoranid, kuid kahekesi olles vaatasid nad televiisorit ja sõid pitsat. Viimane piisk langes Claire´i karikasse siis, kui nad läksid Pariisi ja mees ei hoidnud ta kätt üle tee minnes.

«See kõlab triviaalselt, aga ma tahan härrasmeest, kes avab uksed ja kannab mu kotte ilma küsimata.»

Emmepoiss

Järgmine oli Dave (nimi muudetud). Selleks ajaks oli naine saanud 24. Nad käisid neli aastat, kuid ka sel mehel olid oma vead küljes. «Ta oli emmepoiss — ta käis isegi minu asemel emaga puhkamas — ja jooksis tema juurde tagasi, kui meil oli tüli,» ütleb Claire.

«Lõpuks ütlesin talle, et kui ta seda uuesti teeb, siis meie vahel on kõik läbi. Ta tegi seda veelkord.»

Emmepoisid ei ole vastuvõetavad Claire'i jaoks. Ta lisab: «muidugi peaksite oma ema armastama, kuid teie suhe partneriga peaks oleme ikkagi teie prioriteet».

Pärast seda kohtus Claire meestega juhustlikult, kuid ükskõi suhe ei kestnud kauem kui kaks kuud. 

Lastega mehed

Kui Claire oli 31-aastane käis ta mehega, kellel olid lapsed. «Me ei sobinud kuna tal polnud oma laste nägemiseks aega paika pandud, seega muutis ta tihti meie omavahelisi plaane.»

«Tunnistan, et oleksin samasugune — olen lahutatud ja üksikema ning mu kolmeaastane tütar on alati esikohal. Kuid ühest sellisest meist suhtes piisab,» lisab naine.

Siis oli Clairel ka üks kohting lesega, kuid see lõppes hetkega, mil mees näitas pilte oma lahkunud kaasast. Naine nägi isegi välja nagu Claire, mis tõestas talle, et mees oli jätkuvalt oma endisesse kaasasse armunud.

Lahutatud mehed

Claire'i jaoks on lahutatud mehed ka mängust väljas. Tema arvates on paljud sellised mehed naiste ja pühendumise suhtes ettevaatlikud ning kui nad oma endist tõeliselt armastasid, kipuvad nad kibestunud olema. «Kui nad seda ei teinud, poleks nad tohtinud abielluda, mis tähendab, et nad on sellised, kes peavad elama rohkem poissmehe elu,» on Claire veendunud.

Mees, kes sooviks abieluranda sõuda. Jah! 

Claire otsib meest, kellega abielluda. Üks mees viis ta õhtusöögile, mida hiljem nimetas «ajaraiskamiseks», sest naine keeldus pärast tema juurde minemast.

«Ma olin nii vihane, et ta pani mind tundma, et olen talle võlgu.» Lihtsalt tühipaljas füüsiline vahekord on naisele nüüdseks muutunud vastuvõetamatuks, välja arvatud juhul, kui tegemist on tõespoolest selle Härra Õigega. 

Heal järjel mees

Claire tunnistab, et temaga koos olemiseks peab mees olema heal järjel, sest talle meeldivad uhked asjad ja glamuursed üritused. Ta ei läheks kunagi väja mehega, kes eeldab, et naine maksab ise oma õhtusöögi eest.

Vahepeal oli viimasest suhtest möödunud mitu aastat, kui ühel päeval sai Claire Facebookis sõnumi Adamilt (nimi muudetud), tema praeguseks eksabikaasalt. «Olin selleks ajaks 37-aastane ja olin temaga põgusalt kohtamas käinud. Hakkasime vestlema ja ta ütles mulle, et on mulle pidevalt mõelnud. See niitis mind jalust.»

Adam viis teda Londoni viietärnihotellidesse ja teatrisse ja kõik oli nii lilleline. Lisaks ei olnud Adam varem abielus olnud ega isaks saanud, kuid tahtis mõlemat — linnukesed kirjas lahtrites, mis viiksid naise suhtesse asumise mõtlemisele.

Ikkagi ei soovi isaks saada...

Adam tegi 2019. aastal naisele uhke abieluettepaneku, millele järgnes rasedaks jäämine ning kaunis pulm Šotimaal. Kuid vaid veidi aega hiljem andis Adam naisele teada, et ta ei soovi ikkagi isaks saada. Sellest ajast saati pole naine teda näinud.

Clairel oli lootusetu tunne, et ta ei leia endale kunagi meest. Ühes asjas on ta nüüd tagasi vaadates kindel: «Kui lahutus midagi muutis, siis seda, et olen aina enesekindlam ja ei tee enam ühtegi komporimissi».

Vanemate raudne abielu

Osa Claire soovist leida oma hingesugulane on tunnistajaks tema vanemate imelisele abielule. Claire'i vanemad kohtusid diskol, kui ema oli 14-aastane ja isa 16-aastane. Viiskümmend aastat hiljem on nad ikka veel koos. Nad lõpetavad teineteise lauseid ja käivad romantilistel nädalavahetustel.

«Mu sõbrad ütlevad mulle, et peaksin leppima, et olen 41-aastane ja ma ei ole enam nii atraktiivne kui kunagi varem. Ma ei ole sellega nõus ja kuni otsingud jätkuvad, keeldun ma olema see naine, kes talub paremuselt teist. See on lihtsalt mõeldamatu,» lisab Claire.

Loodetavasti Claire'i unistus täitub ja ühel päeval ilmub filmilikult tema õuele kauaoodatud prints valgel hobusel! 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles