KÄHMLUS KONTSERDIL Cardi B äsas ebaviisakale fännile mikrofoniga

Naine
Copy
Cardi B.
Cardi B. Foto: Shutterstock

Viimasel ajal on hakanud hullunud melomaanid enda lemmikartiste erinevate kätte juhtuvate esemetega loopima. Teiste seas on saanud obaduse Harry Styles, keda loobiti Skittles’ kommidega, ja Pink, keda loopis fänn oma ema tuhaga. Nüüd viskas üks kontserdikülaline Cardi B-d joogiga, mis naisräppari kiirelt välja vihastas.

Cardi B, kelle tegelik nimi on Belcalis Almanzar, andis parasjagu kontserti Las Vegases, kui üks naise kuulajatest teda joogiga pritsida üritas. Cardi B ei jäänud fännile võlgu ning viskas tema suunas mikrofoni. Turvatöötajad toimetasid räpparit vigastada püüdnud fänni kontserdipaigast eemale ning Cardi B võis jätkata enda hittloo «Bodak Yellow» esitamist.

See pole aga esimene kord, kui Cardi B probleemi lahendamiseks mikrofone loobib. Vaid õhtu varem, kui naine Las Vegases peol viibis, lennutas ta DJ suunas mikrofoni, olles nördinud, et tema lugude mängimine nii varakult lõpetati.

Juuli alguses võttis sellel teemal sõna ka briti lauljatar Adele, kes avaldas enda fännidele, mida ta esemete lavale loopimisest arvab. «Inimesed on täielikult ära unustanud, kuidas end avalikult kontserdil ülal pidama peaks,» sõnas Adele. «Väga julge käitumine… Te vaid üritage mulle midagi lavale visata!» lõpetas naine teema. Viimane tõsisem juhtum, kui artisti rahva seast rünnati, leidis aset juunikuus, kui Bebe Rexhat visati kontserdil telefoniga näkku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles