Sarah Jessica Parker paljastab toidud, mis aitavad tal kaunist figuuri säilitada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Sarah Jessica Parkerit vaadates võib tekkida küsimus, mis küll tema supervormi saladus on: naine näeb 58-aastaselt suurepärane välja. Armastatud näitlejanna jagab enda Instagrami kontol toite, mis on kujunenud tema menüü lahutamatuks osaks.

Värvilised salatid

Salatid on ühed tervislikumad ja toitvamad vahepalad, kuid kui tahta neid süües kaunist figuuri säilitada, tuleks lisada salatitesse proteiini ning hoida tagasi kalorirohke salatikastmega. Sarah Jessica Parker on avaldanud, et tema vaieldamatu lemmiksalat sisaldab grillkana, oliive, kurki, tomatit, jalapenot ja sibulat. Toitumisekspert Erin Davise sõnul tasub lisada salatisse rohkelt tumedavärvilisi lehtköögivilju, sest need sisaldavad palju erinevaid fütotoitaineid, vitamiine ja mineraale, sealhulgas B-vitamiini, mis on ainevahetuse jaoks olulised.

Tuunikala

Sarah Jessica Parkeri lemmikute hulka kuulub muu hulgas tuunikalavõileib, mida meeldib näitlejale ampsata tervislike mahlade ja smuutide kõrvale. Naise armastus tuunikala vastu on loogiline: tuunikala on suurepärane oomega-3 rasvhapete ning proteiini allikas. Samuti tekitab kala söömine täiskõhutunnet, mis vähendab spontaansete vahepalade tarbimist.

Tomatid

Parkerile on meeltmööda ka tomatid, mida ta sageli erinevatesse toitudesse lisab. Möödunud isadepäeva tähistas Sarah Jessica, süües leiba tomati ja sibulaga ning juues kõrvale orgaanilist mahla. Tomatid sisaldavad suures koguses C-vitamiini, mis tugevdab immuunsüsteemi. Tomatites sisalduv vesi aitab aga kehas tervislikku veetaset hoida. Lisaks on tomatite söömine lihtne viis kaalu kaotada, sest nendes leidub vähe kaloreid, kuid see-eest rohkelt kiudaineid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles