MEHE PIHTIMUS «Kavatsen enda tulevase abikaasa tüdrukuteõhtu ära rikkuda, sest ma ei usalda teda»

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

«Meil on naisega pulmad tulemas, kuid ta peab enne sõbrannadega tüdrukuteõhtu,» alustas 30-aastane mees enda lugu. Mehele on tüdrukuteõhtu aga pinnuks silmas, sest ta kardab, et tulevane abikaasa ei jää talle selle õhtu jooksul lojaalseks. Nüüd on mehel plaanis naise ja tema sõbrannade pidu saboteerida.

«Kaks aastat tagasi läks mu tüdruksõber sõpradega linna peale ja hiljem sain teada, et ta oli üht meest suudelnud,» avaldas murelik mees. Naine vabandas ja sõnas, et tarbis sellel õhtul liiga palju alkoholi, mille peale andis mees talle andeks, kuid kaotas siiski tema vastu usalduse. «Oleme olnud koos kuus aastat, millest kaks viimast olen püüdnud tema vastu usaldust taastada,» rääkis mees.

Paar on planeerinud pulmi eelmise aasta suvest, mil mees enda 26-aastasele kaaslasele abieluettepaneku tegi. Meest valdasid vaid positiivsed emotsioonid, kuni ta sai teada, et tema tulevase naise sõbrannad kavatsevad naise vahetult enne pulmi stripiklubisse viia. Needsamad sõbrannad kutsusid naise endaga kaasa ka siis, kui ta mõne aasta eest joobes olles teist meest suudles. «Mulle ei meeldi tema sõbrannad. Ühelgi neist pole pikaajalisi suhteid ja nad kõik on peoloomad,» tunnistas mees.

Mehel on nüüd plaanis tema tulevase naise ID-kaart ära peita, et ta tüdrukuteõhtul klubidesse ei pääseks. «Kui ma pean pulmade eel selliste asjade pärast muret tundma, kas ma siis üldse abiellun õige naisega?» tekkis mehel küsimus.

Psühholoog vastab: «On loomulik, et te ei usalda enda kaaslast täielikult, kui ta on varem truudust murdnud. See-eest leidsite viisi probleemi lahendada ja siiski koos püsida, mis näitab vaid teie suhte tugevust.» Psühholoogi sõnul pole tüdrukuteõhtu saboteerimine õige tegu ning selle asemel tasub naisega enne õhtut ausalt enda muredest rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles