NELI AASTAT KADUNUD KUI VITS VETTE Endast ise politseile märku andnud tüdruku juurdluse käigus ilmnesid uued asjaolud

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Glendale politsei pressikonverents.
Glendale politsei pressikonverents. Foto: Glendale Police via AP, AZHO401

Pühapäeva (23.07) hommikul endast ise politseijaoskonnas märku andnud neli aastat kadunud olnud ameeriklanna Alicia Navarro juhtumiga seoses on vahistatud üks mees, vahendab Mirror.

Viimastel päevadel on Internetti raputanud uudis 18-aastasest ameeriklannast Alicia Navarrost, kes neli aastat tagasi, vaid mõned päevad enne 15-aastaseks saamist, jooksis kodust ära, jättes emale kirja: «Ma jooksin minema. Ma tulen tagasi, ma vannun. Vabandust.» Nüüd neli aastat hiljem ilmus ta 2000 kilomeetri kaugusel oma kodust Arizonas Kanada piiriääres asuvas Montana väikelinnas politseijaoskonda ning tutvustas end kadunud teismelisena. Tüdruku tervislik seisund on korras. Samuti väitis Alicia, et selle aja jooksul ei teinud talle keegi viga.

LOE KA: NELI AASTAT KADUNUD OLNUD TÜDRUK ANDIS ISE END POLITSEIJAOSKONNAS ÜLES 

Politsei uurib asjaolusid, miks neiu jooksis kodust ära, kus ta vahepeal elas ning miks ta nüüd kodust nii kaugel asuvas Montanas endast teada soovis anda.

Väljaandele Mirror jagatud uue info kohaselt vahistati politseijaoskonna lähedal elavas korteris mees. Tunnistajate sõnul nägid nad samas korteris noort naist, kes sarnanes politsei poolt jagatud fotoga Alicia Navarrost.

«Umbes 10 tugevalt relvastatud mundris- ja salapolitseinikku ilmusid õhtul kohale ning viisid käeraudades minema korteris elanud mehe,» ütles üle tänava elav Rick Lieberg.

Hiljem tuli korterist välja noor naine, keda naabri sõnul polnud ta varem näinud. Ta ütles, et naine meenutas Navarrot.

Teine tunnistaja, naabermajas elav Jonathan Michaelson, ütles, et pole tüdrukut korteris kunagi näinud.

«Oleksin üllatanud, kui tuleks tõesti välja, et Alicia elas samas korteris. Näinud ma tega kunagi pole.»

Glendale'i politsei juhtivuurija leitnant Scott Waite ütles, et nad uurivad kõiki võimalikke stsenaariume, mis võisid Alicia kadumiseni viia, sealhulgas inimröövi. Leitnant Waite ütles: «Nii palju kui me tahaksime öelda, et see on juurdluse lõpp, siis me teame, et see on alles algus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles