VÄLDI NENDE TOODETE KASUTAMIST Hambaarst paljastab, mis muudab teie hambad kollaseks

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: kei907 / Shutterstock

Ühendkuningriigis töötav hambaarst Stewart Beggs lööb laineid õpetlike videotega TikTokis. Oma järjekordses videos räägib ta toodetest, mida soovitab patsientidel iga hinna eest vältida, vahendab The Sun

1. Söehambapasta

Dr Beggsi kliendid küsivad sageli, kuidas nad saaksid oma hambaid valgemaks muuta. Müüdi järgi muudab üks viimasel ajal populaarsust kogunud toode — söehambapasta — hambad valgemaks. Dr Beggs arvab aga vastupidi.

«See on väga abrasiivne,» ütles ta söehambapasta kohta. «Sa lihtsalt hõõrud hambaemaili, mis omakorda muudab hambad tumedamaks ja kollasemaks.»

Söehambapasta.
Söehambapasta. Foto: New Africa / Shutterstock

2. Valgendavad hambapastad

Sama kehtib valgendavate hambapastade kohta.

«Neil on sama toime. Valgendavaid hambapastasid kasutades hõõrute lõpuks ära suure osa hambaemailist,» väidab ta TikToki videos.

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: didesign021 / Shutterstock

3. Corsodyl suuvesi

Kolmas toode, mis hambaarsti sõnul võib teie hambaid tumedamaks muuta, on Corsodyl suuvesi. Kuigi seda on hea ajutiselt kasutada, näiteks, kui teil on äsja olnud igemeoperatsioon või hammas eemaldatud, ei tohiks seda kindlasti iga päev kasutada.

«See põhjustab plekke, mis muudab teie hambad pruuniks,» hoiatas ta.

Corsodyl suuvesi.
Corsodyl suuvesi. Foto: Robson90 / Shutterstock

@drstewartbeggs 5 high street products I tell my patients to AVOID… from a Dentist #avoidthese #dontusethese #dentist #dentaltips #dentistadvice #teethtok #oralcare #drstewart ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles