SELTSIS SEGASEM 32-aastane 12 lapse ema: «Nüüd oleme kindlad, et oleme beebide tootmise lõpetanud»

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
32-aastase inglanna Britni Churchi suur pere.
32-aastase inglanna Britni Churchi suur pere. Foto: Mercury Press/Mercury Press & Media

Mis võib juhtuda, kui vanemad on kehtestanud ranged reeglid möllavate hormoonidega teismelisele? Kas laps peab nendest kinni või teeb hoopis kõik risti vastupidi? Inglanna Britni Churchi vanemad ei lubanud tal kuni 16-aastaseni kellegagi kohtamas käia. Hoolimata karmist kodusest korrast jäi ta 15-aastaselt rasedaks ning nüüd 32-aastaselt on ta uhke 12 lapse ema. Täpselt nagu lõbusas koguperekomöödias «Seltsis segasem», kus peaosaliste Steve Martini ja Bonnie Hunti peres kasvab 12 vahvat naerusuist selli.

Britni kohtas oma esimest kaaslast, olles ise 15- ja noormees 17-aastane. Olnud vähem kui aasta aega koos, otsustasid noored abielluda ning üsna pea, kuus päeva hiljem, sündis nende esimene laps. Vaatamata sellele, et tema esimesel abikaasal ilmnesid aja jooksul mitmesugused probleemid, tahtis Britni väga, et nende suhe ikkagi toimiks. Ta jättis mehe aastate jooksul seitse korda maha, kuid läks alati tema juurde tagasi ja nii mitmel korral, kui avastas, et ootab järjekordset beebit.

Pärast viienda lapse saamist otsustas ta teha mehega lõpparve ning temast sai viie lapsega üksikema. Natuke aega hiljem sai ta kuuenda lapse, kuigi selle kohta ta detaile ei jaga.

Möödus paar aastat, kuniks ühel kaunil päeval kohtus ta oma praeguse abikaasa Chrisiga.

«Asjad arenesid üsna kiiresti,» ütleb Britni.

«Me saime esimese ühise lapse kohtumise esimesel aastal,» lisab ta.

Nende esimese lapsena sündis perre poiss, misjärel nad otsustasid, et nüüd võiks proovida tüdrukut saada. Neil sündis teine poeg ja kui nad uuesti tüdrukut proovisid, jäi Britni kolmikute poiste ootele.

Vaatamata sellele, et Britni oli algul otsustanud «beebide tootmise» lõpetada, muutis ta meelt ja lõpuks sündis neil ühine tütar Rowan.

Nüüd, olles 12 lapse ema, ütles Britni, et tema ja Chris on ametlikult sada protsenti kindlad, et on laste saamise lõpetanud. Nii kindlad, et Chrisil on isegi tehtud protseduur, et Britni ei saaks uuesti rasestuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles