KAS ÜTLEKSID JAH? «Ta palus mu kätt e-kirja teel.» Romantiliselt veidrad abieluettepanekud, mida on naistele tehtud

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Kihlumine on kahtlemata meeldejääv sündmus mõlemale osapoolele. Mõnele inimesele ei piisa vaid põlvele laskumisest ja sõrmuse sõrme panemisest – oodatakse midagi erilisemat. Võidakse valida lihtne isiklik lähenemine, näiteks kihlumine paarile sümboolses paigas, või hoopis sõrmuse sõrme panek suure hurraa ja pauguga, näiteks kontserdil lava peal. Toome teieni kõige silmapaistvamad ja kohati veidrad abieluettepanekud, mis võivad tunduda üliromantilise ja filmilikuna või panna teid hoopis hindama elu vaba ja vallalisena.

Abieluettepanek, mis sõna otseses mõttes võttis jalust nõrgaks

Populaarsed ideed kihlumiseks maalilise helikoptersõidu ajal, lennukis esimese klassi istmetel teel unistuste puhkusele või romantilisel kuumaõhupallisõidul on kõik väga toredad, aga üks mees astus sammu kaugemale ja viis oma tüdruksõbra nullgravitatsioonilennule. Ta võttis sõrmuse taskust välja samal ajal, kui mõlemad olid kaaluta olekus, mille peale kaaslanna ütles magusa jah-sõna. New Yorgist pärit erakapitali pankur Alexander Loucopoulos on juba kavandanud oma naise Gracielaga kümnenda pulma-aastapäeva tähistamist stiilselt: sel korral on plaanis viia kaasa veel kõrgemale ja kaugemale kosmosesse.

Palgatud filmirežissööri ja kaskadööri abiga tehtud abieluettepanek

Kes oleks võinud arvata, et oma tüdruksõbra šokeerimine kohutava autoõnnetusega võib olla romantiline? Noh, peaaegu keegi poleks seda arvanud, välja arvatud venelane Aleksei Bõkov. Ta palkas filmirežissööri ja kaskadööri, kes aitasid tal oma surma lavastada, enne kui ta uuesti püsti tõusis, et esitada tähtis küsimus oma teisele poolele. Tüdruk oli muidugi murdunud ning soovis ära joosta, kui mees üritas teda kinni hoida ja kallistada. Mõne hetke pärast neiu toibus ja sirutas uhkelt käe ette sõrmuse sõrme panemiseks.

Põlvele laskumine Hollywoodi stiilis

Matt Still viis kinos käimise romantika uuele tasemele, saates oma tüdruksõbra Ginny kinno. Üks treiler jooksis teise järel, kuniks ühel hetkel märkas Ginny kinolinal tuttavaid nägusid. Mees oli filminud ja lavastanud treileri, kus ta läks kaaslanna isa juurde, et küsida luba abiellumiseks. Kui treiler läbi sai, ilmus mees kinosaali ja jooksis oma kallima juurde, et ühele põlvele laskuda.

Alasti ahvatlus

Üks anonüümne kasutaja jagab internetis oma vahvat abieluettepanekut: «Mu abikaasa palus mu kätt keset ööd alasti tagumikuga. Meie toas oli kottpime ja ma hakkasin magama jääma, kui kuulsin teda sahistamas. Lülitasin oma telefoni taskulambi sisse ja nägin teda alasti põlvitamas, karp käes.»

«Kui sõbrad küsivad, kuidas ta abieluettepaneku tegi, jätan tänaseni alasti osa välja,» naljatleb naine. 

Esimene kohtumispaik... Kas oled ikka selles kindel? 

Teine naine jagab oma lugu: «Mu endine abikaasa tegi mulle abieluettepaneku Burger Kingi parklas, arvates, et see on meie esimene kohtumispaik. See ei olnud aga kindlasti koht, kus me kohtusime, ning sellel polnud meie suhtes mingit tähtsust. See oli tegelikult koht, kus mu parim sõber nalja pärast end tema ja ta sõprade ees alasti võttis.» 

Unine «ei»

«Mu ema juba magas, kui mu isa helistas tema isale, et temalt luba küsida. Pärast seda, kui ema isa oli andnud oma nõusoleku abiellumiseks, äratas isa kohe mu ema üles ja palus tal endaga abielluda. Ema ütles selle peale ei ja tahtis tagasi voodisse minna.»

«Järgmisel päeval rääkisid nad sellest pikemalt ja 17 aastat hiljem on nad endiselt kolme lapsega armunud paar,» jagab üks naine lugu oma vanemate kihlumisest.

Milleks vaja üleliigseid sõnu ja tegusid?

Stephanie ütleb oma kihlumise kohta täpselt nii palju: «Ta tegi mulle e-kirja teel abieluettepaneku.» Kas Stephanie saatis kirja tagasi jaatava või eitava vastusega, jääb kõigile mõistatuseks.

La dolce vita, mis oleks võinud olla...

Anonüümseks jääda sooviv eestlanna räägib oma kogemusest: «Ma olin Måneskini kontserdi järjekorras umbes 30 tundi juba kuumalaines piinelnud, ilma meigi ja milletagi, kui üks itaallane Fabio peatas auto kinni ja küsis telefoninumbrit. Kui küsisin, miks ta numbrit soovib, ütles ta, et olen kõige erilisem naine, keda ta kunagi kohanud on (5 sekundit tagasi kohtusime esmakordselt), ja ütles, et kui kohting läheb hästi, võiksime abielluda. Ma ei läinud aga kohale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles