SOOVID TERVEMAID JUUKSEID? Võta kammimisel kasutusele need tehnikad – tulemus on silmnähtav!

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: VGstockstudio/Shutterstock

Juuste kammimine on nende tervena ja heas seisukorras hoidmiseks ülioluline. Tähtis on meeles pidada, et juukseid ei tohi kammida liiga tugevalt ja robustselt, lisaks tuleb veenduda, et teil oleks hea kvaliteetne just teie juuksetüübile sobiv hari. Kuid kas teadsite, et juuste kammimisel on oma tehnikaid, mille kasutamine võib teile tuua ihaldatud muutusi?

Kui tihti tuleks juukseid kammida?

Juukseid peaks kammima vähemalt kord päevas. Kõige parem rutiin oleks kaks korda päevas, hommikul ja õhtul. See on eriti oluline kuivadele juustele. Palju sõltub teie duši all käikudest, sest tavaliselt on kõige parem kammida kuivi juukseid, mis on märgade juustega võrreldes palju vähem altid murdumisele.

Juuste harjamine alt üles

Harjake juukseid õrnalt otstest ülespoole, et eemaldada pusad. Harja tõmbamine tugevalt ülevalt alla läbi juuste võib süvendada pusasid, põhjustada murdumist ja peanahka kriimustada. Otstest alt üles kammimine ei kahjusta teie juust nii palju.

Pea alaspidi kammimine

Ette kallutatud peaga juuste harjamine on parim viis peanaha verevoolu suurendamiseks. See võib soodustada juuste kasvu, suurendades verevoolu teie juuksefolliikulitesse. Kallutage pea ette ja harjake õrnalt kuklast ülespoole. Seejärel kallutage pea tagasi otseks ning harjake nagu tavaliselt.

Vereringe parandamine

Kui soovite peanaha vereringet parandada, tehke endale sõrmedega ringjate liigutustega õrn peamassaaž. Masseerige umbes 5 kuni 10 minutit. See aitab parandada vereringet ja stimuleerida juuksefolliikuleid.

Vältige märgade juuste kammimist

Kui harjate juukseid märjana, venitab see juuksekiu kuni kolm korda pikemaks, suurendades murdumise ohtu. Eriti kui teil on õhukesed või väga kuivad juuksed. Ainus aeg, mil seda teha, on siis, kui soovite palsamit peale kanda. Sel juhul kasutage palsami läbikammimiseks laia kammi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles