KÕLAKATE KEERISES Lähedased kommenteerivad, kas jutud Harry ja Meghani lahkuminekust on tõesed

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Prints Harry abikaasa Meghaniga
Prints Harry abikaasa Meghaniga Foto: IMAGO/Kirchner-Media/Scanpix

Viimastel nädalatel on levinud Briti kuningapaleest alguse saanud kõlakad, et Meghani ja Harry paradiisi kohal laiuvad sünged pilved ning paar liigub lahutuse poole.

Nüüd võtsid sõna paari enda lähikonna inimesed ning kommenteerisid, kas lahutusjuttudel on alust või on viis aastat tagasi sõlmitud abielu pilvitu ja õnnelik. 

Paari lähedased sõbrad kinnitasid PageSixi vahendusel, et kuulujuttudeks pole vähimatki alust ja abikaasad on endiselt kindlalt koos.

Ka Harry lähedane sõber, 46-aastane Argentina polomängija Nacho Figueras kaitses Twitteris kuulujuttude küüsi langenud printsi. «Pullis**t,» kirjutas Figueras uudise alla, kus Harry ja Meghani võimalikku lahutust arutati.

Kuuldused lahkuminekust hakkasid levima pärast seda, kui teatati, et Harry läheb üksinda Aafrikasse Netflixi jaoks dokumentaalfilmi filmima ja Meghan jääb lastega koju Californiasse. Nad on otsustanud edaspidi oma töiseid tegemisi rohkem lahus hoida. Meghan armastab moodi, kuulsust ja tähesära, Harry on rohkem omaette nokitseja ja unistab dokumentaalfilmide tegemisest. Nende mainele on kahjuks tulnud ka Harry sünniperega vaenujalal olemine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles