Äsja abikaasast lahku läinud Ariana Grande naudib aega Broadway staari seltsis

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Poppstaar Ariana Grande.
Poppstaar Ariana Grande. Foto: lev radin/Shutterstock

Äsja oma endisest abikaasast Dalton Gomezist lahku läinud Ariana Grande naudib aega Broadway staari Ethan Slateriga, kellega astutakse koos üles järgmisel aastal ilmuvas filmis «Wicked».

30-aastane «Thank U, Next» laulja ja mitmete auhindageda pärjatud staar Ariana Grandet on märgatud koos aega veetmas Broadway staari Ethan Slateriga, tema kaasosalisega filmis «Wicked», kinnitavad allikad väljaandele People.

«Ariana ja Dalton läksid lahku jaanuaris,» ütleb üks allikas. «Tema ja Ethan hakkasid hiljuti kohtamas käima.»

Uus romanss tekkis pärast seda, kui Grande ja 27-aastane abikaasa Gomez läksid mitteametlikult lahku pärast peaaegu kaheaastast abielu. Paar olevat sellest ajast saati vaikselt ja armastusega oma sõpruse püsimise kallal töötanud. 

Insaider ütles sel nädalal väljaandele People, et osaliselt oli süüdi Grande töö filmis «Wicked», kuna see leidis aset üle ookeani ning tekitas paarile pinget. Gomez on Los Angeleses asuv luksuskinnisvaramaakler. «[Ariana] Ta oli paar aastat Los Angeleses õnnelik. Ta tahtis seal Daltoniga oma elu luua,» rääkis allikas.

«Dalton on aga ülimalt keskendunud oma karjäärile ja peab elama Los Angeleses. See on nende jaoks kindlasti probleemiks olnud. Daltoni karjäär on nõudlik ja ta ei saa sageli Los Angelesest lahkuda. Nii et kui [Grande] alustas Inglismaal filmi «Wicked», otsustasid nad kaugsuhte kasuks.»

Kuigi suhe lõpuks «ei toiminud», ütlesid erinevad allikad, et «Aril on Daltoni kohta öelda ainult häid sõnu. Nende abielu ajal oli ta tema nr 1. fänn».

Ethan Slater abiellus aga 2018. aasta novembris keskkooliaja kallimaga Lilly Jayga ning nende perre sündis ka poeg. Millal 2012. aastast koos olnud paar lahku läks, jääb ebaselgeks.

«Wicked» filmi võtteid alustati Ühendkuningriigis eelmisel aastal ja see peaks linastuma 2024. aasta novembris, ehkki pole selge, kas SAG-AFTRA streik mõjutab selle esilinastust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles