43-aastasel Kristen Bellil on omapärane, aga tõhus nahahooldusrutiin

Naine
Copy
Kristen Bell
Kristen Bell Foto: Jeffrey Meyer/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Andekas näitleja Kristen Bell, kellel on alati särav jume, on avaldanud oma nahahooldusrutiini – ja see on üsnagi vastuolus tavapärase tarkusega. Üllataval kombel ei pese ta hommikuti nägu, kuid on 43-aastasena endiselt kauni nahaga. Loe altpoolt, kuidas ta oma naha eest hoolt kannab!

Ta peseb nägu korra päevas

Liiga sage näopesu muudab naha kuivaks ja seega altimaks enneaegsetele kortsudele. Bell ütleb, et ta ei näe mõtet oma nägu hommikuti pesta. «Ma usun, et õhtuti tuleb kogu mustus näolt maha pesta, ja mulle alati meeldib puhas nahk, kuid rasu, mida mu nahk öösel toodab, on elutähtis, et säilitada niiskustasakaalu päeval. Ma ei taha kunagi hommikul pesemisega oma loomulikku rasu ära võtta,» jagas ta.

Ta armastab tooteid ise teha

Populaarsetes nahahooldustoodetes võib olla kahjulikke kunstlikke koostisosi, mis teevad nahale rohkem halba kui head. Bell püüab karmidest kemikaalidest eemale hoida ja ütleb, et kasutab mett ja suhkrut, et hoida oma nahk sileda ja niisutatuna.

Ta valib õrnad nahahooldustooted

Agressiivsed komponendid nahahooldusvahendites, nagu parabeenid, võivad rikkuda tervist ja isegi põhjustada allergilisi reaktsioone. Bell ütleb, et loeb ilutoodete valikul hoolikalt etiketti.

«Ma ei pane oma nahale karme kemikaale, sulfaate, parabeene, petrooleumi ega värvaineid, kuid saan samasuguseid tulemusi nagu kõik teisedki. Vananedes mõistan, kui oluline on minu nahale niiskus,» rääkis ta. Näitlejanna valib niisutavad kreemid, mis sisaldavad hüaluroonhapet. «Hüaluroonhape on see, kuidas keha loomulikult niiskust saab,» põhjendas ta.

Hea uni on prioriteet

Hea uni on juba üldise heaolu jaoks ülioluline, kuid ega seda ilmaasjata iluuneks kutsuta. «Tõeliselt tähtis on magada... Kui ma olen unepuuduses, näeb mu nahk kohutav välja,» ütles ta.

Ta toitub tervislikult

Isegi kõige kallimad nahahooldustooted ei pruugi toimida, kui sa ei pööra tähelepanu sellele, mida sa sööd. Bell ütleb, et ta annab endast parima, et süüa võimalikult vähe ebatervislikku toitu.

«Püüan vältida gluteeni, teravilja, lektiine, maavitsalisi ja piimatooteid. Liha ma enam ei söö,» jagas ta. «Ma usun, et nahk algab seestpoolt. Ma ei usu, et «ravi» peaks olema väljastpoolt sissepoole,» lisas ta.

Bell ei pea mitte üksnes hommikust näopesu ebavajalikuks, vaid ta ei pese ka oma lapsi iga päev. Ta ütles, et tema ja abikaasa Dax Shepard «ootavad haisu ära», enne kui lapsed vanni pistavad, vahendab Bright Side.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles