Emily Blunti uus välimus kriitika all: ta näeb välja nagu Madonna

Naine
Copy
Emily Blunt 13. juuli 2023
Emily Blunt 13. juuli 2023 Foto: Imago/steve Vas/Scanpix

Näitleja Emily Blunt osales 13. juulil filmi «Oppenheimer» pressituuril. Inimesed märkasid kohe muutust staari välimuses. Paljud võrdlesid tema välimust Madonnaga, mis tekitas sotsiaalmeedias suure arutelu.

Filmi pressituur toimus eelmisel nädalal Londonis, külaliste seas olid sellised Hollywoodi staarid nagu Matt Damon, Robert Downey Jr. ja Florence Pugh. Peagi märkasid fännid aga midagi ebatavalist ja hakkasid sotsiaalmeedias kommenteerima:

«Kas asi on minus või näeb Emily Blunti nägu teistsugune välja?»

«Kas Emily Blunt on teinud mingi operatsiooni? Tema nägu näeb teistsugune välja.»

«Märkasin just Botoxit Emily Blunti näol.»

Emily Blunt
Emily Blunt Foto: Imago/steve Vas/Scanpix

Ei läinud kaua aega, kui inimesed hakkasid 40-aastast näitlejat 64-aastase Madonnaga võrdlema. Fännid usuvad, et Emily silmatorkavat sarnasus Madonnaga tuleb arvatavasti plastilisest kirurgiast.

Blunt on öelnud, et aktsepteerib kõiki oma ebatäiusi ning pole kunagi tundnud vajadust teha plastilist kirurgiat, vahendab Bright Side. «Ma hindan seda, et iga joon kellegi näol peidab endas lugu. Hollywoodis lämmatatakse inimesi plastilise kirurgiaga, kuid passiivse täiuslikkuse poole püüdlemine ei ole midagi, mida ma ise kunagi ilusaks olen pidanud või püüdnud saavutada. Naised, kes kulutavad liiga palju aega, et püüda välja näha täiuslikud, kaotavad osa oma võlust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles