56-aastane Salma Hayek avaldab oma sileda näonaha saladuse

Naine
Copy
Foto: ANGELA WEISS/AFP/Scanpix

56-aastane näitleja Salma Hayek avaldas hiljuti oma noorusliku välimuse saladuse. Üllatuslikult selgus, et ta ei kasuta ei Botoxit ega täitesüste. Tema saladus on hoopis ootamatu!

Hayek on välja töötanud omapärase meditatsioonipraktika, mis tema hinnangul annab talle energiat ja teeb tema välimusele head. Lisaks teeb RF-liftingut – see tähendab, et kasutatakse teatud masinat, mis saadab kiirgust naha alla, et stimuleerida kollageeni tootmist. «Inimesed, kes masinatega tegelevad, ütlevad, et selliseid tulemusi, mida mina saan, nad teiste inimestega ei saa,» rääkis ta.

«Ja lihtsalt meditatsioon ... Kui ma olen lõpetanud ja tulen ruumist välja, ütlevad inimesed mulle mõnikord, et ma näen välja nagu 20-aastane.»

Tema meditatsiooniseansside kasu ulatub aga esteetikast kaugemale. Mehhiko näitlejanna selgitas, et kui ta teeb pausi oma rutiinist, ei tähelda ta muutusi mitte üksnes välimuses, vaid ka tervises. «Kui ma mõnda aega ei mediteeri, siis teate, mis? Mitte ainult ei hakka nägu ja kõik muu vajuma, vaid tagasi tulevad ka minu probleemid kaelas, puusas ja pahkluudes. Ma hakkan lagunema,» jagas ta.

Hayek on varem rääkinud oma otsusest vältida Botoxit. 2017. aasta intervjuus väljendas ta oma kahtlusi selle meetodi vastu: «Ma ei usu Botoxisse, sest pärast su nägu ei liigu ja sa pead tegema Botoxit kogu ülejäänud elu, iga korraga aina rohkem ja rohkem.» Botoxit väldivad ka näiteks Stevie Nicks, Julia Roberts ja Meryl Streep.

Hayek on varem avaldanud oma salajase nahahoolduse koostisosa – tepezcohuite –, mida kasutatakse Mehhikos põletushaavade raviks, vahendab Hello!.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles