GALERII Barbiroosad kaunitarid kogunesid Tartusse kinopeole

Copy

20. juuli sumedal suveõhtul kogunesid kaunid naised üle Eesti Apollo naistekale, et vaadata selle aasta üht oodatuimat filmi: «Barbie». See galerii on Tartu Lõunakeskuse seansilt. Vaata, kas leiad imeilusate külaliste galeriist ka enda või mõne oma tuttava üles!

Nagu Apollo naistekale tavaks – see pole lihtsalt hea filmi vaatamine parimas seltskonnas, see on ka pidu koos rikkalike üllatuste ja kingitustega!

Barbiemaal elamine tähendab, et oled täiuslikus kohas täiuslik olevus. Kui sul just täielikku eksistentsi kriisi pole. Või kui oled Ken.

Oscarile kandideerinud stsenarist ja lavastaja Greta Gerwig («Väiksed naised», «Lady Bird») toob ekraanidele «Barbie», milles peaosalisi Barbiet ja Keni kehastavad Oscarile kandideerinud Margot Robbie («Pommuudis», «Mina, Tonya») ja Ryan Gosling («La La Land: Calfiornia unistused», «Halva haardes»).

Igati Barbie ja Keni väärilised Apollo naisteka külalised.
Igati Barbie ja Keni väärilised Apollo naisteka külalised. Foto: Signe Oidekivi

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik.

Kui sa seekord ei jõudnudki meiega Apollo naisteka üritusele, kuid soovid siiski filmi vaadata, saad pileti osta SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles