5 vastikut küsimust, mida naistelt mitte kunagi küsida (1)

Naine
Copy
Vahel on mõistlik keel hammaste taga hoida, et mitte kaaslast solvata
Vahel on mõistlik keel hammaste taga hoida, et mitte kaaslast solvata Foto: Shutterstock

Neid küsimusi tuleks vältida nagu ilma piletita sõitmist ja kassasabas teistele ostjatele liiga lähedale trügimist. Need on ebaviisakad, solvavad ja isegi matslikud. 

Vesteldes kellegagi, peab viisakusest meeles pidama, et vahel tuleb keel hammaste taga hoida. Etiketispetsialistid on teinud pool tööd ära, et tutvuse algfaasis omavahelises vestluses naist mitte solvata, tuues välja küsimused, mida on kasulik vältida. 

Sa pole kindel, kas küsimus võib olla faux pas? Loe edasi, et teada saada, milliseid kuut küsimust ei tohiks kunagi naiselt küsida ja miks neid nii metsikult sobimatuks peetakse.

1. Kas sa oled rase?

Ütlematagi selge, et seda küsimust ei tohiks esitada. Kui naine on rase ja saabub õige hetk, räägib ta sellest ise. Küsides on võimalik ka naist hingepõhjani solvata ning väga isiklikku privaatsesse ruumi tungida. Siia alla kuuluvad ka teemad viljakuse ja pereplaneerimise kohta. 

2. Kas see on sinu loomulik juuksevärv? 

Naised tunnevad liiga tihti, et peavad vastama ilustandarditele ja näima samal ajal vankumatult enesekindlad. Naise ilurutiinidele pole ilus omaalgatuslikult tähelepanu pöörata. Tee lihtne ja selge kompliment. 

3. Miks sa vallaline oled? 

See küsimus on pealetükkiv, sest annab mõista, et vallalise staatus on ebasoovitav või ebanormaalne. See võib tuua esile ka isiklikud asjaolud, mida inimene ei pruugi tahta arutada. 

4. Kas sa oled teinud iluoperatsioone? 

Kui juba juuksevärvi küsimusest suutsid mööda manööverdada, siis sel teemal pea igaks juhuks suu väga kindlalt kinni. Ära mingil juhul küsi ühegi kohtingukaaslase käest kas ta on teinud mõne ilulõikuse või plaanib seda teha. 

5. Kas sa oled kindel, et tahad seda süüa? 

Naisi pommitatakse pidevalt vastuoluliste, segadusttekitavate ja ebatervislike sõnumitega kehakaalu ja keha kohta. Seda tüüpi küsimused võivad aidata kaasa kehapildi probleemidele, mis vaevavad juba liiga paljusid naisi.

Aga millest üldse võib rääkida? 

Kuigi need on vaid mõned teemad, mis võivad naistele ebamugavust tekitada, on üldiselt mõistlik vältida kõike, mis võiks ületada tema isiklikke piire – näiteks kleidi suuruse äraarvamist või seksuaalelu üksikasjade uurimist. Õnneks jätab see siiski palju teemasid, mida saaksite arutada, ilma et peaksite solvama.

Kui mees on kohtingul ebakindel ja ei tea, kas küsimus on sobiv või mitte, jäta see lihtsalt küsimata. On väga okei lasta naisel vahel vestlust juhtida ning jutuvooga kaasa minna. See annab ka vihjeid, millised teemad teda huvitavad ja kaasa haaravad arutama. 

Allikas: BestLife

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles