LAHUTA RUTTU Värskelt abiellunud naine on nõutu, sest abikaasa ütles pulmas midagi kohatut

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Ühel naisel soovitatakse oma mehest lahutada, sest tema värske abikaasa tegi nende pulmas kõnet pidades naise meigi kohta ootamatult ebaviisaka nalja.

30-aastane naine jagas oma lugu sotsiaalmeedia foorumis Reddit, kus ta rääkis, et abikaasa pani teda nende enda pulmas piinlikku olukorda, mida ta ei oska lahendada. Postituse kirjutanud naine tunnistas, et ta on alati olnud üsna madala enesehinnanguga inimene ja on sotsiaalselt kohmetu, kirjutab Tyla.

Tema enesekindlusele on halvasti mõjunud ka tema abikaasa, kes nende pulmapäeval naise välimuse üle nalja tegi. Nukker naine selgitas, et ta hakkas ennast 20. eluaastate lõpus rohkem meikima ning see on aidanud tal endast rohkem lugu pidada ja oma ebakindlusest lahti saada. Lisaks on selleks nüüdseks saanud tema sissetulekuallikas.

Ta sõnas, et tema praegune abikaasa on naljamees ja tema huumor on üsna sarkastiline. Jõhkralt ausa huumoriga mees on naise kosmeetikahuvi üle alati nalja teinud, kuid naine ei näinud selles probleemi, enne kui mees teda avalikult nende pulmas narris. Värske pruut jagas, et ta ei tahtnud oma pulmas olla tagasihoidlik, seega pingutas ta väga selleks, et tema meik oleks ilus ja väljapaistev, kuid samas sobiks tema kleidi ja soenguga.

Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Ennast hästi tundnud naisele tegi pahameelt aga tema mees, kes pulmade ajal naise meiki pidevalt kommenteeris. Viimane piisk kukkus karikasse siis, kui oli aeg peigmehe kõneks ja mees alustas oma juttu, öeldes, et tema naine näeb pulmameigiga välja nagu kaubanduskeskuse mannekeen.

Piinlik kommentaar tegi külalistele palju nalja, kuid pruut tundis ennast itsitavate inimeste keskel väga ebamugavalt. Naine kirjutas, et ta muutus mehe ütluse peale väga vihaseks ning soovis pärast kõne lõppu mehega tõsiselt rääkida. Kui naine jagas, milliseid tundeid abikaasa lause temas tekitas, sõnas mees, et see oli vaid nali ja ta ei tohiks seda nii isiklikult võtta.

Naine tunnistas, et avalik solvamine tekitas temas piinlikkust, kuid mees arvas, et pruut reageeris üle, rikkus mehe sõimamisega pulma õhkkonna ja alandas teda oma vanemate ees. Postitaja väitel nurises mees juhtunu üle veel kolm päeva ja ütles naisele, et ta peab tema ees vabandama, et ta pulmad ära rikkus.

Et olukorras selgust saada, palus naine Redditi foorumis abi, küsides inimestelt, kas ta reageeris mehe kommentaari peale tõesti liiga tuliselt. Peaaegu kõik kommenteerinud inimesed võtsid suures tülis naise poole ja arvasid, et ta peaks võimalikult kiiresti  mehest lahutama.

Üks kommenteerija soovitas naisel hoolikalt mõelda, kas ta tahab sellise mehega elu lõpuni koos olla, sest kuigi praegu võib olukord olla talutav, ei pruugi see 20 või 30 aasta pärast lõbus tunduda. Teine kommentaari jätnud inimene arvas samuti, et mees käitus valesti ning naine peaks koos olema inimesega, kes teda täielikult toetab.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles