SURNUMATJA SELGITAB Mis juhtub kadunukese kunstrindadega?

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Surnumatja, kes on võtnud missiooniks normaliseerida surma teemal rääkimine, avaldas, mis juhtub rinnaimplantaatidega pärast surma. Gerald, keda TikTokis tuntakse nime Big_led73 all, saab oma 2,2 miljonilt jälgijalt sageli küsimusi inimkeha kohta pärast surma ja kuidas toimub lahkamine.

Oma hiljutises videos vastas Gerald sellisele küsimusele: kui surnud naisel on rinnaimplantaadid, kas need eemaldatakse või keha laguneb ning alles jääb võltsrindadega skelett? Gerald kinnitas, et rinnad on inimese omad ja nendega ta hauda ka läheb – ning keha laguneb nende ümbert ära.

«Neid ei eemaldata. Kui sind palsameeritakse, siis palsameerimisvedelik säilitab koed ja aeglustab lagunemisprotsessi. Kui sind aga ei palsameerita, siis laguned sa ülikiiresti. Rinnad jäävad alles. Need ei lagune.»

LOE KA: ÕUDUS 〉 Hallitavad rinnaimplantaadid muutsid noore ema tervise kümneks aastaks täielikuks põrguks

«Öeldakse, et juuksed ja küüned kasvavad pärast surma edasi, mis ei vasta tõele: need ei kasva. Palsameerimisvedelik kuivatab, mistõttu nahk tõmbub kokku ja tundub, et juuksed ja küüned kasvavad edasi. Rind jääb samaks, nahk selle ümber tõmbub kokku ja lõpuks laguneb.»

Soovides rohkem selgitust, küsis üks TikToki kasutaja, kas implantaadid eemaldatakse tuhastamisel. Ehkki sellele Gerald ei vastanud, teadis üks teine kasutaja öelda: «Jah, need eemaldatakse. Meile pakuti mu vanaema omi. Ja me võtsime need vastu! Minu tädi hoiab neid karbis, millega need meile anti. Me ausalt öeldes isegi ei teadnud, et vanaemal on implantaadid. Matusebüroost küsiti mu tädilt ja onult, mida nad nendega teha tahavad, kas nad viskavad need ära või annavad tagasi, ja nüüd on need meil.»

@big_led73 #answer to @Angel Are they removed? #breastimplants #funeral #autopsy #autopsytech #gdubya ♬ Fake Boobs - Live at Union Chapel, London, 15/11/2012 - Toni Castells

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles