ÜÜRATUD SUMMAD Pruut pidi pulmad ära jätma, sest külalised ei täitnud tema veidrat palvet (2)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks naine jagas Facebookis postitust, kus ta rääkis, et pidi oma pulmad ära jätma, sest tema lähedased keeldusid sündmusel osalemise eest suurt summat maksmast.

Kanadast pärit pruut Susan oli suures šokis, kui tema lähedased otsustasid talle selja keerata ja tema rahalise abi palveid eirata. Susan soovis pidada oma unistuste pulma, kuid kui ta kõik pulmaga seonduvad kulud kokku arvutas, mõistis ta, et suur pidu läheb maksma umbes 60 000 dollarit (umbes 53 000 eurot) ning tal pole mingisugust võimalust selle eest maksta, kirjutab Tyla.

Naine jagas Facebookis pikka postitust, milles ta selgitas, et ta on sunnitud oma erilise päeva täiesti ära jätma, sest tema sõbrad ja pere rikkusid nii tema pulmad kui ka suhte tulevase abikaasaga.

Susan kirjutas, et neil polnud võimalik ilma korraliku rahastuseta oma unistuste pulma korraldada ning kuna paar oli pidanud pulmade pidamiseks väga palju ohverdama, ootas ta ka külalistelt rahalist panust.

Pruut selgitas, et nad küsisid igalt külaliselt ainult 1600 dollarit (umbes 1400 eurot) ning mõni külaline oli nõus lausa rohkem maksma, et paari unistus ellu viia. Naine väitis, et tema pruutneitsi oli lubanud anda neile 5000 dollarit (4400 eurot) ja mehe pere oli nõus maksma 3000 dollarit (2600 eurot).

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ta jätkas oma jutuga, öeldes, et paljude külaliste arvates polnud pruutpaari soov ebatavaline ning nad tegid külalistele selgeks, et kui nad ei saa oma panust anda, siis pole nad ka eksklusiivsesse pulma kutsutud.

Susan sõnas, et nad vajasid kõigest kerget rahalist tõuget ning kõik, mida nad palusid, oli vaid sõprade ja perekonna väike abi. Naise tegi aga närviliseks asjaolu, et ainult kaheksa külalist vastasid paari palvele ja saatsid neile vajaliku raha.

Tasapisi võtsid teised raha saata lubanud külalised oma pakkumised tagasi ning suuri summasid lubanud pruutneitsi ja mehe perekond ei soovinud enam samuti paarile raha anda. Mitmete vandesõnadega vürtsitatud postituse lõpus sõnas Susan, et ta siiski ei mõista, miks oli nii paljudel inimestel raske talle raha anda.

Ta kirjutas lõpetuseks, et veedab järgmised kaks kuud seljakotiga Lõuna-Ameerikas matkates ning ta kavatseb kõik lähedased ja sõbrad oma elust välja lõigata.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles