LAHUTUS? Lauljanna Ariana Grande ja Dalton Gomezi abielu on läbi

Naine
Copy
Ariana Grande 16. juulil Wimbledoni tenniseturniiril
Ariana Grande 16. juulil Wimbledoni tenniseturniiril Foto: Stephen Lock/i-Images via ZUMA Press

Juba paar kuud on sahistatud, et laulja Ariana Grandel on abikaasa Dalton Gomeziga probleeme, sest ta ei kanna abielusõrmust. Popstaar jäi pühapäeval kaamerate ette, kui ta vaatas Wimbledoni tenniseturniiri finaalmängu. Grande istus näitleja Andrew Garfieldi ja «Bridgertoni» staari Jonathan Bailey vahel ning reageeris matšile, kattes parema käega suu ja hoides vasakut kätt süles – teravsilmad märkasid, et sõrmust pole.

Viimati nähti 30-aastast Grandet avalikult abielusõrmusega aprillis, kui ta käis Jeff Goldblumi kontserdil Londonis.

Teravsilmsed fännid hakkasid Twitteris tema kadunud sõrmuse üle spekuleerima:

«Vabandust, ma ei ürita midagi, vaid tahan lihtsalt teada, kas keegi teine ka märkas, et tal pole abielusõrmust sõrmes?»

Teine aga märkis, et popstaari sõrmus võib olla puhastamisel või parandamisel.

Paarile lähedane allikas kinnitas TMZile, et Daltoni ja Grande suhe on läbi ning paar on abielu lahutamas. Väidetavalt pole paar koos olnud alates jaanuarikuust. Siseringi väitel püüdsid Ariana ja Dalton kaks kuud tagasi oma abielu päästa, kuid see ei õnnestunud. 

Grande on hoidnud viimasel ajal avalikkuse eest kõrvale ja töötanud filmi «Wicked» võtetel, mis on nüüd aga näitlejate streigi tõttu peatatud. Ka sotsiaalmeedias on ta olnud suhteliselt vaikne, kuigi tema sõrmus on viimastel kuudel tema postitustest märgatavalt puudunud, kirjutab Page Six.

Siiski tegi ta mais oma teise pulma-aastapäeva puhul Instagrami story, kus jagas mustvalget pilti enda pulmapäevast ja kirjutas selle juurde: «Armastan teda nii väga.» Toona selgitas ta ka, et nad on koos olnud kolm ja pool aastat.

Dalton ja Grande abiellusid 2021. aastal vaiksel tseremoonial oma kodus Montecitos Californias.

Popstaar on varem olnud suhtes koomik Pete Davidsoni ning muusikute Big Seani ja 2018. aastal surnud Mac Milleriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles