PÄRISELU BARBIE JA KEN Kes on Margot Robbie abikaasa Tom Ackerley? (1)

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: MICHAEL TRAN / AFP/ Scanpix

Uues linateoses «Barbie» peaosa mängiv Margot Robbie on oma abikaasa Tom Ackerleyga abielus alates 2016. aastast, kuid paar hoiab oma suhet privaatsena. Aeg-ajalt näeb neid siiski koos avalikkuse ette astumas. Kes on kauni Margot' Ken päriselus?

Tom Ackerley on Briti filmitegija ja näitleja, kes on sündinud Surreys. 33-aastane mees alustas filmikarjääri Harry Potteri filmisarja statisti rollis. Tom mängis õpilast kolmes esimeses Harry Potteri filmis: «Harry Potter ja tarkade kivi», «Harry Potter ja saladuste kamber» ning «Harry Potter ja Azkabani vang». Hiljem sai temast režissööri assistent ning selles ametis ta on töötanud mitme tunnustatud filmi juures, sealhulgas 2014. aasta filmi «Pride» ja 2015. aasta filmi «Macbeth».

Margot'ga (33) tutvuski ta filmimaailma kaudu ning nad asutasid koos sõprade Josey McNamara ja Sophia Kerriga omaenda produktsioonifirma LuckyChap Entertainment. LuckyChapis töötades on Tom aidanud produtseerida filme, sealhulgas järgmisi: «I, Tonya», mille peaosas oli tema abikaasa; Emerald Fennelli «Paljutõotav noor naine» ja 2023. aasta suurfilm «Barbie».

Margot Robbie ja Tom Ackerley tänavu juunis
Margot Robbie ja Tom Ackerley tänavu juunis Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Scanpix

Margot on nende töödünaamikast rääkides öelnud: «Pooldan väga äri ajamist koos oma partneriga. Abielus on väga lõbus, elu läks kuidagi lõbusamaks. Mul on vastutus olla kellegi naine, ma tahan olla parem.»

Millal Margot Robbie ja Tom Ackerley kohtusid?

Tom kohtus Margot'ga 2013. aastal teisest maailmasõjast rääkiva filmi «Suite Française» võtetel, kus mees töötas režissööri abina. Nad said lähedaseks ja peagi sündis otsus kolida kokku viie sõbraga, kes samuti filmi kallal töötasid.

«Me mõtlesime: kas see poleks naljakas, kui me kõik koos elaksime,» rääkis Margot. «Keegi ütles, et sa ei ela ju Londonis, ja ma vastasin: «Ma ei ela kusagil. Ma kolin.» Kolm päeva hiljem sõlmisime Claphamis üürilepingu. Ma polnud isegi näinud seda kohta.»

Millal neil suhe tekkis?

Nad olid tükk aega sõbrad, enne kui Margot' tõdes, et tema tunded Tomi vastu on ootamatult muutunud romantiliseks, kirjutab Hello!.

Margot Robbie ja Tom Ackerley mais Chaneli moesõul.
Margot Robbie ja Tom Ackerley mais Chaneli moesõul. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Scanpix

«Ma olin ülimalt vallaline tüdruk. Mõte suhtest ajas mind oksele,» on ta meenutanud. «Ja siis need tunded hiilisid mulle ligi. Me olime nii kaua sõbrad olnud. Ma olin temasse alati armunud olnud, aga mõtlesin, et ta nagunii ei tunne samamoodi. Ütlesin endale, et ära aja seda imelikuks, Margot. Ära ole rumal ega ütle talle, et ta meeldib sulle.»

«Ja siis see juhtus ja ma olin nagu: muidugi me oleme koos. See on väga loogiline, loogilisem kui miski muu varem.» Alguses hoidsid nad oma suhet saladuses, ent kui nad jagasid uudist oma korterikaaslastega, tekitas see pingeid. «Aga siis tolm settis ja kõik oli hästi. Kõik olid algul, et: «Ei! See hävitab meie grupi!» Ei hävitanud. Kõik oli hästi.»

Abielu ilma mesinädalateta

Margot ja Tom abiellusid 18. detsembril 2016 Byron Bay's Coorabellis asuval eravaldusel. Margot avaldas, et nad jätsid mesinädalad pidamata, et filmida «I, Tonyat», mis osutus filmi edu arvestades suurepäraseks otsuseks. «Oli hetki, mil me istusime jäise Atlanta külmuses pargitud autos ja olime nagu: «Me peaksime praegu rannas olema. Me peaksime olema mesinädalatel. Mida me teeme?! Järgime oma unistust.»»

Paaril pole veel lapsi, kuid Margot on varem avaldanud, et loodab ühel päeval saada suure pere. «Kui ma vaatan oma tulevikku 30 aasta pärast, siis tahan näha suurt jõuluõhtusööki, kus on hulganisti lapsi,» ütles ta 2018. aastal. «Aga kindlasti mitte praegu. See on sada protsenti kindel.»

Tule Apollo Naistekale!

Foto: Apollo Kino

Apollo kino ja Postimees Naine korraldavad kinoürituse, kus vaatame koos selle suve kõige oodatumat filmi! Võta sõbranna kaasa ja tule naudi mõnusat kinopidu. Võita saab ka auhindu!

Barbie-maal elamine tähendab, et oled täiuslikus kohas täiuslik olevus. Kui sul just täielikku eksistentsikriisi pole. Või kui oled Ken.

Piletid osta SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles