ARVAD SAMA? Vastuoluline kohtinguekspert paljastab, miks vaesed mehed naiste poolegi ei peaks vaatama (1)

Naine
Copy
Naise nägu väljendab põlgust
Naise nägu väljendab põlgust Foto: Shutterstock

Soov leida armastust ja seeläbi turvatunnet ning õnne on meis kõigis. Et inimesi kokku viia, on mitmeid suhtlusrakendusi, kosjakontoreid ja eksperte. Kõik selleks, et paarisuhet oleks lihtsam leida.

23-aastane Karla Elia on pannud püsti eduka äri, nimetades ennast kohtingueksperdiks, kes annab kopsaka tasu eest suhtenõuandeid. Muuhulgas on tal väga tugevad veendumused selle kohta, kellel pole mõtet üldse kohtingutele püüeldagi.

Naised on investeering 

Selle veidi šokeeriva lausega paljastab Elia oma vaated «õigetele» suhetele. Tema hinnangul on naised väärt head kohtlemist ja see nõuab päris kopsakaid rahasummasid. Suhteekspert arvab, et naised ei tohiks kohtamas käia meestega, kes teenivad keskmisest vähem palka, sest nad ei saa naise väärilist elustiili lubada, ja madalapalgalised mehepojad peaksid armastuse otsingutest pigem loobuma. 

Samuti on tal kindlameelne veendumus, et naised ja mehed pole võrdsed, sest tema sõnul on naiste aeg väärtuslikum. «Naistel on nii palju rohkem kaotada. Mees võib igal ajal uue näitsikuga uut elu alustada, kuid naiste viljakus pole igavene ja seetõttu on meie aeg palju väärtuslikum.» 

Milline on «õige mehe» mõtteviis? 

Sellele vastates ei pea Karla pikalt mõtlema. Ta selgitab, et ideaalses maailmas on mehed pakkuja rollis. Kohtinguturule sisenedes peaks neil olema piisavalt suur sissetulek, et saaks lubada endale naise soovide täitmist ja loomulikult ka enda elustiili kinnimaksmist. «Mehed peaksid naiste elule väärtust andma ja naised ei tohiks oma standardeid häbeneda ja alla suruda,» õpetab ta. Guru silmis on ainuõige lahendus, et enne suhtesse astumist maksab mees kinni kõik kohtingutega seotud kulud, ostab naisele lilli ja teeb kingitusi. «Meid ei tohi kohelda meestega võrdselt, meid tuleb kohelda kui naisi ja me oleme erilised. Meid tuleb kohelda väärtuslikena. Mees, kes ei saa sellist elustiili lubada, võimalust ei saa.»

2022. aasta mais oma abikaasa Dustyn Eliaga abiellunud Karla ütles, et põhjus, miks naised «kvaliteetseid mehi» ei leia, tuleneb nende valest mõtteviisist: koonerdamist ja virelemist ei pea taluma, normiks tuleb seada külluslik eluviis. 

Kriitika pole jäänud tulemata 

Karla ütles, et teda on süüdistatud liiga materialistlikus mõtlemises, kuid ta ise sellega ei nõustu. Ta on veendunud, et partner peab inimese elule lisaväärtust andma, ja tema sõnul peaksid vaesed mehed ennast lihtsalt piisavalt üles töötama, et naistele seda väärtust pakkuda. Ekspert selgitas: «Naine lisab mehe ellu kohe väärtust: kui mehe kõrval on hea naine, muudab see mehe atraktiivsemaks. Naised saavad kõigega ise hakkama, kuid lisaväärtust pakkuvad mehed tagavad meile turvatunde.»

Karla enda abikaasa Dustyn on ennast tema sõnul aastate jooksul korralikult üles töötanud, saades tänu headele investeeringutele tagada neile muretut ja head elu. «Ma ei pea muretsema kodutööde ja maksmist vajavate arvete pärast. Seetõttu saan olla iseseisev ja loov ning tegeleda enda äri arendamisega,» lõpetas Karla oma maailmavaadete tutvustamise.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles